Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Tisalaya Park Gran Canaria

Tisalaya Park Gran Canaria

Spanje - Gran Canaria - Maspalomas

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Tisalaya Park Gran Canaria gevonden bij:

Tisalaya Park - Gran Canaria

Het mooie eiland Gran Canaria heeft zoveel moois te bieden. In de 3-sterrenappartementen ben je van alles voorzien voor een optimale zonvakantie. Voor jong en oud is er veel te beleven in de omgeving, 's avonds bereid je gemakkelijk je maaltijden en kun je nog even nagenieten op je terras. 

Maspalomas

Je bent in nog geen 2 kilometer verder in het centrum van Maspalomas. Vanaf Tisalaya Park ben je 4 kilometer verwijderd vanaf het strand. Je kunt jezelf het beste verplaatsen met een huurauto. Heb je die niet tot je beschikking? Zoek dan de snelste manier met het openbaar vervoer of boek een taxi. De jongere vakantiegangers kunnen zich volop vermaken in het dichtstbijzijnde pretpark Holiday World. Hier kun je het reuzenrad in, op een schommelschip of genieten van de vele achtbanen. 

Duik in het zwembad

Tisalaya Park beschikt over een zwembad op het complex. Hier kun je lekker een duik nemen waarna je weer opdroogt op een van de ligbedjes op het zonneterras. Voor de kleintjes is er een kinderbad aanwezig voor veiliger spetterplezier. Even een dagje ontspannen kan in de sauna. Hier wordt wel een kleine vergoeding voor gevraagd. Het restaurant op het complex heeft de menukaart al klaar liggen als je een dagje geen zin hebt om te koken. Met huurauto kun je 's avonds natuurlijk ook de stad induiken voor wat Spaanse tapas!

Home > Hotels en appartementen > Tisalaya Park Gran Canaria