TUI BLUE Grupotel Mar De Menorca

Travis header

Vergelijk de prijzen van TUI BLUE Grupotel Mar De Menorca en bespaar:

TUI BLUE Grupotel Mar De Menorca - Menorca

Wil je even weg met het gezin? Dan is TUI BLUE Grupotel Mar De Menorca het perfecte adres voor jou. Hier is aan alles en iedereen gedacht.  Terwijl de kinderen zich uren vermaken bij de miniclub of in het splashpark, lees jij eindelijk dat boek uit aan het strand of doe je nog even je workout bij de fitness. Geniet hier echt even met z'n alle van alle leuke activiteiten, de zon en het eiland. 

Prachtige appartementen

Verblijf in een prachtig appartement met airco, gratis wifi, kitchenette met koelkast, koffie- & theezetfaciliteiten en een balkon met een zitje. Schuif aan bij het ontbijt en bedenk wat je die dag gaat doen, het eiland ontdekken, mee doen met de activiteiten of een dagje strand? Het strand is slechts 400 meter lopen, dus schoenen aan, handdoek in de tas en gaan. Sluit een leuke dag af bij het à-la-carte-restaurant en geniet van een heerlijk diner.

Omgeving

Bezoek het hoogste punt van Menorca, Monte Toro. Deze is maar liefst 350 meter hoog. Je kunt deze berg beklimmen maar natuurlijk ook met de auto gaan. Net even wat gemakkelijker. Als je eenmaal boven bent is het uitzicht zeker de moiete waard en wie weet zie jij Mallorca zelfs liggen! Verder is er veel cultuur te zien. Jaleo festival is het paardenfestijn. Dit festijn vindt plaats tussen juni en september. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel