Voyage Bodrum

Turkije - Egeïsche Kust - Bodrum

Travis header

Voyage Bodrum - Turkije

Strandliefhebbers opgelet! Het adults only (16+) Voyage Bodrum heeft een heerlijk privéstrand waardoor je in alle rust en vrijheid aan je zomerse kleurtje kunt werken. Dit 4-sterrenhotel biedt ook nog een ultra all-inclusive formule aan, waardoor het zeker weten een super relaxte vakantie gaat worden. Zon, zee, strand en rust.

Een witte oase van rust

De Turkse badplaats Bodrum is al jarenlang enorm populair bij veel vakantiegangers. Voyage Bodrum weet daarom ook als geen ander wat een perfecte vakantie is en hoe je je gasten optimaal in de watten legt. Het hotel zie je in de verte al liggen; dankzij de witte muren en het statische uiterlijk valt het goed op tegen de rotsen en groene palmbomen. Het hotel is modern en strak ingericht. Naast een heerlijke plons in het water of dagje aan het strand, gaan ook de voetjes regelmatig van de vloer tijdens het livemuziek in de avonduren. Prikkel je smaakpapillen tijdens het dinerbuffet en ga de strijd aan met je reisgenoten tijdens een potje darts of tafeltennis.

Cultuur snuiven in Bodrum

Voyage Bodrum ligt op ongeveer één kilometer van Bodrum. De badplaats heeft een historisch centrum dat goed bewaard is gebleven. Bezoek ook zeker eens het prachtige, historische kasteel in de stad. Wanneer je langs de luxe jachthaven loopt, zie je de mooiste en grootste schepen liggen. Struin langs verschillende winkeltjes en plof even neer op een terras voor een lekker drankje. Hier heb je vaak een prachtig uitzicht over zee, waar de bootjes vol dagjestoeristen rustig over het water varen naar onder andere het nabij gelegen Griekse eiland Kos. Wellicht een ideetje voor tijdens je vakantie?

Home > Hotels en appartementen > Voyage Bodrum