↩ Bekijk alle Oud en Nieuw aanbiedingen

Met Oud en Nieuw naar Londen

Buiten de gezellige sfeer die rond de feestdagen in de stad hangt, heeft Londen ieder jaar weer een prachtige vuurwerkshow die je niet wil missen! Houd er wel rekening mee dat als je de vuurwerkshow van dichtbij wilt bekijken, dat je tickets nodig hebt. Deze kun je bestellen op via de officiële website van Londen. Zorg ervoor dat je deze ruim van te voren boekt, ze zijn snel uitverkocht! De mooiste plek om het vuurwerk te zien is tegenover de London Eye, aan de andere kant van de Theems.

Geen tickets kunnen bemachtigen? Ook zonder kun je het vuurwerk bewonderen. Je staat dan (tussen heel veel andere mensen) net buiten de hekken, maar het vuurwerk zie je er alsnog bovenuit komen.

Ook na het vuurwerk blijft het nog tot de late uurtjes gezellig in de stad. De metro's zijn super druk net na het vuurwerk, dus duik nog lekker even een barretje in.

Londen met Kerst en Oud en Nieuw

De beste aanbieding naar Londen

Vanafprijs: 299 euro*

Accommodatie: The Royale Chulan Hyde Park
Land: Engeland
Regio: Londen
Stad: Londen

Vertrekdatum: 30 december 2017 (Meerdere data mogelijk, maar de prijs kan verschillen)
Duur: 4 dagen
Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig
Controleer prijs en boek*Let op: Als je niet direct de prijs van deze aanbieding in beeld krijgt bij de aanbieder, vul dan het vervoer, vertrekdatum en duur in bij de aanbieder (zoals genoemd op deze pagina). Zie je de prijs nog steeds niet, dan kan het zijn dat de prijs is gewijzigd of de aanbieding uitverkocht is. De aanbiedingen zijn vaak erg populair, dus wees er snel bij!