KLM Werelddeal Weken 2019

KLM Werelddeal weken

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken?

Elk jaar wachten we weer met smart op de KLM Werelddeal Weken om onze vliegtickets goedkoper te boeken. Wil je weten wanneer de KLM Werelddeal Weken zijn? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Wij houden dit namelijk strak in de gaten en laten jou weten wanneer de werelddeals te boeken zijn. De Werelddeal Weken worden elk jaar twee keer gehouden, meestal rond januari en september en duurt enkele weken. In deze periodes kun je heel goedkoop je KLM tickets boeken. De startdatum van de eerstvolgende Werelddeal Weken is bekend: 29 augustus 2019. Dit betekent weer enkele weken lang wereldkortingen op meer dan 100 bestemmingen. Ben jij er klaar voor?

>> Check hier of de KLM Werelddeal Weken al zijn begonnen

Werelddeals bestemmingen

Wat de prijzen zijn tijdens de Werelddeal Weken weet helaas niemand van te voren. Wat wel bekend is, is dat er korting wordt gegeven op meer dan 100 verschillende bestemmingen, zoals CuraƧao, New York City en Miami.

Hoe lang duren de KLM Werelddeal Weken meestal?

Meestal duren de kortingsweken ongeveer 2 a 3 weken. Wij raden je wel aan om direct aan het begin van de actie de tickets te boeken, zodat je zeker bent van een goede prijs. Tijdens de actie kunnen de prijzen nog wel eens omhoog gaan. Als je er op tijd bij bent dan kan de korting flink oplopen!

Wil je gelijk je accommodatie bijboeken, kijk dan ook eens naar de package deals van KLM.
creativeref:1101l20586


Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen