KLM Werelddeal Weken 2019KLM Werelddeal Weken

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken?

Elk jaar wachten we weer met smart op de KLM Werelddeal Weken om onze vliegtickets goedkoper te boeken. Wil je weten wanneer de KLM Werelddeal Weken zijn? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Wij houden dit namelijk strak in de gaten en laten jou weten wanneer de werelddeals te boeken zijn. De Werelddeal Weken worden elk jaar twee keer gehouden, meestal rond januari en september en duurt enkele weken. In deze periodes kun je heel goedkoop je KLM tickets boeken. De eerstvolgende Werelddeal Weken begint op 10 januari 2019. Dit betekent weer enkele weken lang wereldkortingen op meer dan 100 bestemmingen.

>> Check hier of de KLM Werelddeal Weken al zijn begonnen

Werelddeals bestemmingen

Wat de prijzen zijn tijdens de Werelddeal Weken weet helaas niemand van te voren. Wat wel bekend is, is dat er korting wordt gegeven op meer dan 100 verschillende bestemmingen, zoals CuraƧao, New York City en Miami. Wij raden je aan om direct aan het begin van de actie de tickets te boeken, zodat je zeker bent van een goede prijs. Tijdens de actie kunnen de prijzen nog wel eens omhoog gaan. Als je er op tijd bij bent dan kan je korting flink oplopen!

creativeref:1101l20586

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!