Kras reizen

Bekijk alle Kras aanbiedingen>> Alle reisorganisaties

Kras vakanties

De reisorganisatie Kras richt zich op een wat oudere doelgroep dan de meeste touroperators. In hun reclames richten ze zich op de verschillende fases in het leven.

Eerst ga je met je ouders op vakantie, dan met vrienden, vervolgens met je partner, met je kinderen en daarna weer alleen met je partner. De boodschap is dat je met reizen kunt blijven ontdekken, ook in een latere fase van je leven. Geniet van de vrijheid en de nieuwe ervaringen.

Rondreizen

Naast heerlijke zonvakanties, last minutes en all-inclusive reizen, zijn er via Kras ook rondreizen te boeken naar diverse bestemmingen. Er zijn autorondreizen te boeken, fietsreizen, maar ook rondreizen naar verre bestemming, zoals de Verenigde Staten of Sri Lanka. Hierbij heb je vaak de keus tussen groepsrondreizen of individuele rondreizen.

Cruises

Ook zijn er elke dag verschillende aanbiedingen voor een tot in de puntjes geregelde cruise. Dat is weer eens iets anders! Kies voor een Middellandse Zee cruise of ga van eiland naar eiland in het Caribisch gebied.

Voor ieder wat wils dus, waar gaat jouw Kras vakantie naartoe?

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel