Kras reizen

Kras is een Nederlandse reisorganisatie en bestaat al sinds 1922. Sinds 1999 is deze reisaanbieder onderdeel van TUI Nederland geworden. Kras biedt onder andere vliegreizen aan in Europa, maar ook verre reizen, rondreizen en cruises.

>>> Bekijk direct de website van Kras
Kras reizen

Kras - De laatste vakantie aanbiedingen

Stedentrip Istanbul

5 december 2019, 3 dagen
Logies en ontbijt

Yucatan, Mexico

17 augustus 2019, 9 dagen
Logies en ontbijt

Matanzas, Cuba

14 september 2019, 9 dagen
All-Inclusive

Matanzas, Cuba

14 september 2019, 9 dagen
All-Inclusive

Nabeul, Tunesië

13 september 2019, 15 dagen
Halfpension

Matanzas, Cuba


24 augustus 2019, 9 dagen
Onbekend

Matanzas, Cuba

15 augustus 2019, 14 dagen
Onbekend

Kras vakanties

De reisorganisatie Kras richt zich op een wat oudere doelgroep dan de meeste touroperators. In hun reclames richten ze zich op de verschillende fases in het leven.

Eerst ga je met je ouders op vakantie, dan met vrienden, vervolgens met je partner, met je kinderen en daarna weer alleen met je partner. De boodschap is dat je met reizen kunt blijven ontdekken, ook in een latere fase van je leven. Geniet van de vrijheid en de nieuwe ervaringen.

Rondreizen

Naast heerlijke zonvakanties, last minutes en all-inclusive reizen, zijn er via Kras ook rondreizen te boeken naar diverse bestemmingen. Er zijn autorondreizen te boeken, fietsreizen, maar ook rondreizen naar verre bestemming, zoals de Verenigde Staten of Sri Lanka. Hierbij heb je vaak de keus tussen groepsrondreizen of individuele rondreizen.

Cruises

Ook zijn er elke dag verschillende aanbiedingen voor een tot in de puntjes geregelde cruise. Dat is weer eens iets anders! Kies voor een Middellandse Zee cruise of ga van eiland naar eiland in het Caribisch gebied.

Voor ieder wat wils dus, waar gaat jouw Kras vakantie naartoe?

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!