Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 12-daagse rondreis Israël & Jordanië

12-daagse rondreis Israël & Jordanië

Alle rondreizen

Travis header
1391,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Israël & Jordanië

5 oktober 2024
12 dagen
Israël, Jordanië
Zie beschrijving
Groepsrondreis

12-daagse rondreis Israël & Jordanië

Wat is er beter dan één verbluffende bestemming? Twee verbluffende bestemmingen! De 12-daagse rondreis door Israël en Jordanië neemt je mee op een avontuur vol adembenemende ontdekkingen. Dit is een rondreis waar de verhalen van eeuwenoude beschavingen tot leven komen, waar je de intensiteit van bruisende steden voelt en de rust van ongerepte natuur kunt ervaren. Verwacht het onverwachte en laat je zintuigen geprikkeld worden door deze meeslepende ontdekkingsreis.

Verken de verborgen parels van Israël & Jordanië

In twaalf dagen tijd doorkruis je Israël en Jordanië op een manier die je nergens anders zult vinden. Deze rondreis is meer dan een standaard toeristische route; het is een uitgebreide kennismaking met twee fascinerende landen. De reis is zorgvuldig ontworpen om je niet alleen de meest bekende bezienswaardigheden te laten zien, maar ook minder toeristische plekjes.

Ervaar de veelzijdigheid van deze bestemmingen

Een van de grootste voordelen van deze rondreis is de ongeëvenaarde diversiteit die hij biedt. Van het levendige Tel Aviv tot de woestijnlandschappen van Wadi Rum, van de historische stad Jeruzalem tot de verborgen schoonheden van Petra en drijven in de Dode Zee, deze reis zit vol contrasten. Geniet van de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar cultuur, geschiedenis, natuur of avontuur, de 12-daagse rondreis door Israël & Jordanië heeft het allemaal. Het enige wat je hoeft te doen is je koffers pakken en klaar te staan voor dit unieke avontuur! Are you ready?

Route:

Tel Aviv
Netanya
Jaffa
Caesarea
Jeruzalem
Bethlehem
En Gedi
Massada
Tiberias
Capernaum
Tabgha
Berg der Zaligsprekenden
Golanhoogten
Jerash
Madaba
Mount Nebo
Amman
Shobak
Wadi Rum
Petra
Dode Zee

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 12-daagse rondreis Israël & Jordanië