Stedentrips

Meer aanbiedingen
Wil je meer mooie deals zien? Pas dan je budget aan.


Goedkope stedentrips

Op zoek naar een leuke stedentrip? Citytrips zijn altijd leuk om tussendoor te doen. Vaak ben je 3 of 4 dagen weg, maar voor je gevoel lijkt het wel een week en ben je er even helemaal tussenuit geweest. Jammer genoeg kunnen stedentrips nog best wel oplopen. Om ervoor te zorgen dat jij toch lekker weg kunt, houden wij de aanbiedingen scherp in de gaten en laten wij jou de goedkoopste opties zien die je vandaag nog kunt boeken. Al onze stedentrips zijn inclusief vliegreis en verblijf. Dit kan zowel een last minute stedentrip zijn, maar kan ook een vroegboekdeal zijn, maar net wat er op dat moment bij onze partners in de aanbieding is.

Stedentrips binnen Europa

Wil je niet al te ver vliegen, dan is een paar dagen weg in Europa een goed idee. Er zijn talloze mooie steden die geschikt zijn voor een leuke citytrip. Denk bijvoorbeeld aan Praag, Rome, Barcelona, Londen of het romantische Parijs. Maar de iets minder gangbare stedentrips, maar daarom niet minder leuk: Krakau, Riga, Dubrovnik of Edinburgh.

Stedentrips buiten Europa

Een keer een bijzondere citytrip doen? Ga dan eens voor een stedentrip buiten Europa. Wat dacht je van de wereldstad New York, het bijzondere Dubai of misschien wel Toronto? Deze citytrip zal je altijd bijblijven. En doordat wij continue zoeken naar beste aanbiedingen, kan deze stedentrip zomaar eens een stuk goedkoper uitkomen dan je van te voren zou denken.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel