Boutique Parc Soof

Nederland - Utrecht - Rhenen

Aanbieder: Boutique Parc Soof TUI

Boutique Parc Soof – Utrecht

Wil je in luxe op vakantie in Nederland? Dan is Boutique Parc Soof een goede optie. Dit park ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, er is een buitenzwembad dat verwarmd is en voor de kinderen is er een speelplaats. Daarnaast kun je een fiets huren, dus ook uitstapjes hoeven niet aan de planning te ontbreken. In de avond eet je een hapje in het à-la-carterestaurant, zo sluit je een geslaagde vakantiedag goed af.

Direct aan de bosrand

Eekhoorntjes spotten tijdens een wandeling door het bos? Dat kan makkelijk bij Boutique Parc Soof, het park ligt namelijk direct aan de bosrand. Zo’n groene omgeving zorgt voor een gevoel van rust, maar ook de drukte is zo opgezocht. Op slechts 500 meter vind je al een bushalte, je kunt dus eenvoudig een uitstapje maken naar bijvoorbeeld het centrum van Veenendaal of naar Ouwehands Dierenpark.

Eco lodges met wellness

Het is genieten geblazen bij Boutique Parc Soof. Op dit duurzame park is er bij iedere lodge een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig. De verblijven zijn geschikt tot zes personen en je kunt zelfs kiezen voor een wellness lodge. De wellness lodges hebben een hottub, hier kun je dus heerlijk ontspannen.

Alle accommodaties van Boutique Parc Soof: Bekijk nu >
Bekijk Boutique Parc Soof

Prijzen vergelijken

Boutique Parc Soof is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Boutique Parc Soof