Droompark Bad Hulckesteijn

Gelderland - Nederland

Droompark Bad Hulckesteijn

Op vakantie vlak bij de Veluwe? Wat dacht je van Droompark Bad Hulckesteijn dat direct aan het water van het Nijkerkernauw vanwaar je zo het Veluwemeer of het IJsselmeer opvaart of zeilt. Het is een splinternieuw recreatiepark met luxe en moderne huisjes. Ga het water op, neem een duik in het overdekte zwembad, relax in de wellness óf geniet op het terras van Brasserie De Vuurtoren.

Verschillende huisjes

Droompark Bad Hulckesteijn heeft diverse huisjes die je kunt huren. Afhankelijk van het aantal personen, jullie wensen en jullie budget kies je een perfect verblijf uit. Ga bijvoorbeeld voor het ruime strandhuis, een comfortabele chalet, een super-de-luxe Cube Elite mét dakterras of ga voor de LOFT waar je met maar liefst 18 mensen kunt overnachten! 

Voor de kinderen

Gaan jullie met het gezin naar Droompark Bad Hulckesteijn? Dan vermaken niet alleen de ouders zich op dit park, maar ook de kinderen willen niet meer naar huis. Er is een leuke speeltuin en een te gekke airtrampoline waar de kinderen lekker kunnen springen samen met hun leeftijdsgenootjes. Verder doet Bram de Bever er in de schoolvakanties alles aan om de kinderen de tijd van hun leven te geven en kunnen ze terecht in de "Droomfabriek" waar veel spelactiviteiten worden georganiseerd.

Alle accommodaties van Droompark Bad Hulckesteijn: Bekijk hier >
Bekijk Droompark Bad Hulckesteijn

Prijzen vergelijken

Droompark Bad Hulckesteijn is te boeken bij:

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen