Droompark De Zanding

Gelderland - Nederland

Droompark De Zanding

Voor een vakantie midden in de natuur zit je bij Droompark De Zanding goed. Geniet van de prachtige natuurgebieden in de buurt en ga eropuit met de fiets of lopend. Op het park zelf neem je een duik in het overdekte zwembad, leef je je uit op het multifunctionele sportveld of ga je lekker eten op het terras van Restaurant Sophia's Italian met uitzicht op het strand, water én bos!

Omgeving, natuurmeer en strand

Als je de omgeving van Droompark De Zanding wilt ontdekken kan dat op een paar manieren. Ga lekker wandelen, ga met de fiets op pad óf huur een E-Chopper, een milieuvriendelijke scooter. Natuurlijk kun je ook naar het fijne zandstrand en natuurmeer lopen. Hier kun je een frisse duik nemen of je kunt een stukje gaan roeien. Rondom het meer kun je kiezen om je handdoekje op het zand te leggen, maar als je liever op het gras ligt, dan kan dat ook. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen te vinden, dus jong en oud zal zich hier niet gaan vervelen.

Studio met jacuzzi

Bij Droompark De Zanding heb je keuze uit diverse huisjes. Afhankelijk van jouw wensen kun je een chalet, een Tiny House, een grote villa of een studio boeken. Als je voor een studio gaat, heb je keuze uit een standaard Studio (Type S) of een Studio Luxe (Type SL). In de Studio Luxe heb je niet alleen een fijne studio met terras, het heeft ook een heerlijke privé jacuzzi! Hoe luxe is dat? 

Bekijk Droompark De Zanding

Prijzen vergelijken

Droompark De Zanding is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel