Droompark Enkhuizer Strand

Noord-Holland - Nederland

Droompark Enkhuizer Strand – Noord-Holland

Voor een heerlijke vakantie midden in de natuur moet je bij Droompark Enkhuizer Strand zijn. Het park ligt aan het IJsselmeer, er is een strandje en volop natuur rondom het meer. In de ochtend kun je broodjes laten bezorgen, de kinderen kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren in de speeltuin en je kunt er een E-chopper huren, er is dus vertier voor het hele gezin!

Bepaal zelf de mate van luxe

Bij Droompark Enkhuizer Strand kun je het kamperen zo luxe maken als je zelf wilt. Je kunt een kampeerplaats voor een tent of camper boeken, of je kunt een lodgetent of zelfs een cube, een vakantiehuisje, boeken. Alle verblijven op dit park zijn duurzaam, ze zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Zo kun je van de natuur genieten zonder een grote voetafdruk achter te laten.

Strand en zwembad

Droompark Enkhuizer Strand is gelegen aan het IJsselmeer. Aan de rand van het water vind je een zandstrandje waar je kunt genieten van de heerlijke rustige en mooie natuur. Als het lekker weer is kun je natuurlijk ook een duik nemen in het water. Mocht het weer niet helemaal meezitten, maar wil je wel graag zwemmen, dan kun je een bezoekje brengen aan het binnenzwembad. Als je meer van de omgeving wilt verkennen kun je gebruik maken van de fietsverhuur op het park. Ook is er een skelterverhuur en helemaal leuk: je kunt hier een E-chopper huren.

Alle accommodaties van Droompark Enkhuizer Strand: Bekijk hier >
Bekijk Droompark Enkhuizer Strand

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen