Droompark Hooge Veluwe

Gelderland - Nederland

Droompark Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe is een perfecte plek voor een vakantie in Nederland met veel natuur om je heen, maar ook de binnenstad van Arnhem in de buurt. Zo kun je ontspanning combineren met de gezelligheid van de terrasjes in de stad. Verder kun je lekker zwemmen in het buiten- of binnenzwembad of kun je je uitleven op het multisportterrein.

Vakantiehuisjes

Droompark Hooge Veluwe heeft veel verschillende huisjes en lodge in de natuur. Kies voor een studio, een chalet, een luxe Cube Elite Plus, een bijzondere bosvilla of ga voor de schattige Tiny House of de iets grotere Tiny House Plus. Voor ultieme luxe kies je bij Droompark Hooge Veluwe voor de elegante Wellness Lodge met heerlijke sauna en privé hottub op het terras. Hoe luxe wil je het hebben?

Nationaal Park de Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe ligt tegenover het Nationaal Park de Hooge Veluwe. Dit betekent dat je in de directe omgeving lekker kunt wandelen, fietsen en van de natuur kunt genieten. Niet alleen heb je hier prachtige bossen, heidevelden en stuifzand, je kunt hier ook diverse dieren spotten. Bekijk vele vogels, herten, moeflons, wilde zwijnen, dassen en vossen. Vergeet je camera niet mee te nemen! Mascotte Bram de Bever neemt de kinderen mee de natuur in voor zoektochten en om vogels te spotten. 

Bekijk Droompark Hooge Veluwe

Prijzen vergelijken

Droompark Hooge Veluwe is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel