Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Glamp Outdoor Camp Veluwe

Glamp Outdoor Camp Veluwe

Nederland - Gelderland - Hoenderloo

Aanbieder: Glamp Outdoor Camp Veluwe TUI

Glamp Outdoor Camp Veluwe

In de zomer van 2020 werd voor het eerst een pop-up glamping geplaatst naast Bungalowpark Hoenderloo op de Veluwe. Ook dit jaar kun je weer op deze tijdelijke glamping lekker in de buitenlucht verblijven en er zijn diverse tenten te kiezen, waardoor jij de mate van luxe tijdens je vakantie in eigen land zelf kunt bepalen. En al deze tenten hebben iets unieks en zien er super mooi uit! Bovendien zijn er dit jaar 3 hottubs waar je gebruik van kunt maken en kun je chillen in een van de hangmatten!

Voor welke tent ga jij?

Bij Glamp Outdoor Camp Veluwe heb je keuze uit 9 verschillende tenten. De luxe bepaal jij zelf. Ga jij bijvoorbeeld voor de eenvoudige, maar schattige Air 2 vakantietent met opgemaakte bedden, stoeltjes en kookgerei? Of kies je voor de Awaji Safari voor 4 personen? Je kunt ook voor de ruimere Bunkhouse met bedstee gaan, of voor de 6-persoons Flores Plus. De tenten hebben geen sanitaire voorzieningen, daarvoor ga je naar het toiletgebouw. De Dormer Cabin heeft wel zelf een douche en toilet in de tent . Deze heeft ook nog eens een heel gave inrichting en er zijn zitzakken voor jullie relaxmomentje.

Omgeving

Bij Glamp Outdoor Camp Veluwe kom je om te ontspannen in de natuur en de prachtige ligging op de Veluwe draagt daar zeker aan bij. Huur een fiets, en ga de mooie omgeving op die manier, of lekker wandelend ontdekken. Ook kun je in de buurt van Glamp Outdoor Camp Veluwe diverse steden bezoeken. Zo is een dagje Arnhem of Apeldoorn leuk om te doen, om lekker even te shoppen of gewoon met een drankje op het terras te genieten. Als je honger hebt gekregen, kun je in de buurt een restaurantje zoeken, of je doet dit bij je eigen tent met een zelfgemaakte maaltijd of je laat wat lekker bij je tent bezorgen.

Alle accommodaties van Glamp Outdoor Camp Veluwe: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Glamp Outdoor Camp Veluwe is een pop-up glamping die speciaal voor zomer wordt opgezet. Dit kon voor het eerst in 2020, maar kan nu ook in deze zomer.

Deze pop-up glamping ligt in Hoenderloo in Gelderland. De glamping ligt naast Bungalowpark Hoenderloo op de Veluwe.

Er zijn 9 verschillende tenten, o.a.: de Air 2, Awaji Safari, Flores Plus, Bunkhouse en de wat luxere Dormer Cabin met douche en toilet binnen het verblijf.

Dat hangt ervan af welke tent je kiest. De kleinste tent is voor 2 personen, de grootste is geschikt voor maximaal 6 personen. 

Je kunt tijdens je verblijf gebruikmaken van de faciliteiten bij het naastgelegen Bungalowpark Hoenderloo.

Bekijk Glamp Outdoor Camp Veluwe

Home > Vakantieparken > Glamp Outdoor Camp Veluwe