Glamp Outdoor Camp Veluwe

Gelderland - Nederland

Glamp Outdoor Camp Veluwe

Wauw, er wordt in de zomer van 2020 een pop-up glamping geplaatst naast Bungalowpark Hoenderloo op de Veluwe. Je kunt vanaf 4 juli 2020 op deze tijdelijke glamping lekker in de buitenlucht verblijven en er zijn diverse tenten te kiezen, waardoor jij de mate van luxe tijdens je vakantie in eigen land zelf kunt bepalen. En al deze tenten hebben iets unieks en zien er super mooi uit!

Voor welke tent ga jij?

Bij Glamp Outdoor Camp Veluwe heb je keuze uit 5 verschillende tenten met sanitair. De luxe bepaal jij zelf. Ga jij bijvoorbeeld voor de eenvoudige, maar schattige Air 2 vakantietent met opgemaakte bedden, stoeltjes en kookgerei? Of kies je voor de Awaji Safari voor 4 personen? Je kunt ook voor de ruimere Bunkhouse met bedstee gaan, of voor de 6-persoons Flores Plus. Bij alle tenten beschik je over je eigen schone douche en toilet in de centrale sanitairtent. De Dormer Cabin heeft zelf een douche en toilet in de tent zelf. Deze heeft ook nog eens een heel gave inrichting en er zijn zitzakken voor jullie relaxmomentje.

Omgeving

Bij Glamp Outdoor Camp Veluwe kom je om te ontspannen in de natuur en de prachtige ligging op de Veluwe draagt daar zeker aan bij. Huur een fiets, en ga de mooie omgeving op die manier, of lekker wandelend ontdekken. Ook kun je in de buurt van Glamp Outdoor Camp Veluwe diverse steden bezoeken. Zo is een dagje Arnhem of Apeldoorn leuk om te doen, om lekker even te shoppen of gewoon met een drankje op het terras te genieten. Als je honger hebt gekregen, kun je in de buurt een restaurantje zoeken, of je doet dit bij je eigen tent met een zelfgemaakte maaltijd of je laat wat lekker bij je tent bezorgen.

Veelgestelde vragen

Glamp Outdoor Camp Veluwe is een pop-up glamping die speciaal voor zomer 2020 wordt opgezet. Je kunt hier een verblijf boeken tussen 4 juli en 31 oktober 2020.

Deze pop-up glamping ligt in Hoenderloo in Gelderland. De glamping ligt naast Bungalowpark Hoenderloo op de Veluwe.

Er zijn 5 verschillende tenten: de Air 2, Awaji Safari, Flores Plus, Bunkhouse en de wat luxere Dormer Cabin met douche en toilet binnen het verblijf.

Dat hangt ervan af welke tent je kiest. De kleinste tent is voor 2 personen, de grootste is geschikt voor maximaal 6 personen. 

Ja, je beschikt namelijk over je eigen douche en toilet tijdens je verblijf en worden goed schoongemaakt.

Je kunt tijdens je verblijf gebruikmaken van de faciliteiten bij het naastgelegen Bungalowpark Hoenderloo.

Bekijk Glamp Outdoor Camp Veluwe

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel