Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Duc de Brabant

Vakantiepark Duc de Brabant

Nederland - Noord-Brabant - Diessen-Baarschot

Aanbieder: Vakantiepark Duc de Brabant Landal

Vakantiepark Duc de Brabant

Neem tijdens je verblijf in Vakantiepark Duc de Brabant een duik in het buitenzwembad of kom tot rust bij de beauty en wellness. Voor een relaxte middag kun je borrelen op het terras en haal je heerlijke snacks af bij de snackshop. Huur ook zeker een fiets tijdens je verblijf of trek je wandelschoenen aan en ontdek Landgoed Gorp & Roovert. En wil je meer in de omgeving doen? Breng dan een bezoek aan de bruisende stad Eindhoven of ga een dag met veel plezier naar de Efteling! Kortom genoeg te doen binnen en buiten Vakantiepark Duc de Brabant.

Accommodaties 

Rust heerlijk uit in jouw eigen privésauna of jacuzzi na en dag vol avontuur en plezier. Verblijf gezellig met zijn tweeën in een 2-persoons loghome met een bubbelbad en opgemaakte bedden bij aankomst. Het champagneontbijt in jouw accommodatie is zeker een aanrader als je een keer een speciaal ontbijt wilt! Er zijn ook andere ontbijtarrangementen waaruit je kan kiezen! De vrijstaande bungalows worden aangeboden van 2 personen tot en met 10 personen. Perfect om met je geliefde, gezin of vrienden te komen!

Omgeving

Ga heerlijk een dagje wandelen of fietsen in de mooie bossen van Brabant. Spendeer een dag bij de Efteling en ga van de engste achtbanen of spot je favoriete dieren bij Safaripark Beekse Bergen! Als je van bier houdt, is Museumbrouwerij De Roos zeker een aanrader, een authentieke bierbrouwerij. Bovendien kun je een dag shoppen in het veelzijdige Eindhoven en Tilburg! Kortom, een dag vervelen gaat haast niet als je verblijft in Vakantiepark Duc de Brabant!

Alle accommodaties van Vakantiepark Duc de Brabant: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Duc de Brabant

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Duc de Brabant