LARGO de Parade Cadzand-Bad

Zeeland - Nederland

LARGO de Parade Cadzand-Bad

Op een van de mooiste plekken van ons land gelegen, is het fraaie villapark LARGO de Parade Cadzand-Bad een heerlijke vakantiebestemming! Hier geniet je van rust, een prachtige natuur en – zeker net zo belangrijk - lekker eten. De Zeeuws-Vlaamse kust is meer dan alleen zon, zee en strand. Ga vogels spotten in het Zwin, maak dagtochtjes naar België of leef je uit op de golfbaan. Kom tot rust in de sauna van je villa, of geniet van een goed boek in de tuin die op het zuiden ligt. Kortom, alles wat je maar kunt wensen, vind je hier!

Strand en meer

Vanuit je luxe villa ben je in een oogwenk op het strand. Allerlei vormen van watersport kun je er beoefenen, of gewoon lekker op het strand liggen en af en toe een duik nemen. Je kunt zo lang blijven als je wil en in de avond kun je een lekker maaltje nuttigen en de zonsondergang bewonderen. In de omgeving kun je fantastische fiets- en/of wandeltochten maken. Lekker door de duinen, langs pittoreske dorpjes of het natuurgebied in. Het Zwin is een uniek natuurgebied aan de monding van de Schelde en een thuis voor vele duizenden vogels en andere dieren. Zeekraal en lamsoor zijn hier overal rijkelijk te vinden en dat zie je ook terug op de menukaart van de restaurants. Ook die zijn rijkelijk vertegenwoordigd hier!

Alle kanten op

Ook al zit je hier in het uiterste zuidwesten, je kunt toch alle kanten op. Zo ben je in een mum van tijd in België en kun je de gezellige plaatsen Brugge, Gent of Knokke gaan verkennen. Of neem het veer van Breskens naar Vlissingen, alleen dat is al een belevenis op zich!

Alle accommodaties van LARGO de Parade Cadzand-Bad: Bekijk hier >
Bekijk LARGO de Parade Cadzand-Bad

Prijzen vergelijken

LARGO de Parade Cadzand-Bad is te boeken bij:

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen