LARGO Harbour Village Het Zilveren Schor

Zeeland - Nederland

LARGO Harbour Village

In het altijd rustige, maar toch gezellige Zeeland vind je LARGO Harbour Village. De grote en exclusieve vakantievilla's aan het water, een eigen inpandig botenhuis en aanlegsteiger laten je echt even de koning(in) voelen. En om even op dat onderwerp terug te komen: ooit was het Zilveren Schor een geschenk van het Nederlandse volk aan koningin Juliana en prins Bernhard. Na toestemming van de koning konden prachtige villa's gebouwd worden. Hoe leuk?

Met duurzaamheid gebouwd

Bij de bouw van de villa's van LARGO Harbour Village is er rekening gehouden met duurzaamheid. Deze zijn namelijk met duurzame, innovatieve en recyclebare materialen ontwikkeld en gebouwd. Zo vind je hier vierseizoenen-glas voor de gigantische ramen. Deze zorgen ervoor dat je verblijf in de zomer koel blijft en je in de winter warm wordt gehouden. Daarnaast is het verduurzaamde hout ervoor gemaakt om de Zeeuwse weeromstandigheden te weerstaan, waardoor je in je villa nooit last zult hebben van zand, water en zout.

De watervilla's

De watervilla's van LARGO Harbour Village zijn geschikt voor 6 tot en met 10 personen. Zo kun je deze villa met het gezin of een vriendengroep bezoeken. De villa's zijn vrijstaand en beschikken over alle luxe die je nodig hebt tijdens je vakantie in eigen land. Zo kun je hier onder andere vloerverwarming in de gehele villa, een moderne keuken, een master bedroom en eigen terras verwachten. Ook zorgen de bijzondere ruitvormige liggingen van de villa's ervoor dat je hier alle privacy behoudt en dat is natuurlijk wel zo fijn tijdens zo'n luxe vakantie.

Bekijk LARGO Harbour Village Het Zilveren Schor

Prijzen vergelijken

LARGO Harbour Village Het Zilveren Schor is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel