LARGO Penthouse Duinhof Cadzand-Bad

Zeeland - Nederland

LARGO Penthouse Duinhof Cadzand-Bad

Voor een vakantie vol rust, luxe en natuur ben je in het premium penthouse van LARGO Duinhof Cadzand-Bad op de juiste plek. Geniet hier van de ruimte, de zee en de vogels, maar ook van comfort, wellness en culinaire hoogstandjes van Zeeuws-Vlaanderen. 

Veel te doen en beleven

Het luxueuze penthouse Duinhof Cadzand-Bad ligt aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen en kijkt uit over de duinen van de mondaine badplaats Cadzand-Bad. In het penthouse word je ondergedompeld in luxe en service, terwijl je buiten verrast wordt door de adembenemend mooie natuur. Daarbij is er in de omgeving veel te beleven en te zien, zowel voor wat betreft beweging als cultuur en historie. Van een heerlijke, ontspannende strandwandeling, tot een dagje windsurfen en van een dagje shoppen in de historische binnenstad van Gent tot een bezoek aan een kasteel of kathedraal. Vanuit LARGO Duinhof Cadzand-Bad zijn de mogelijkheden groot!

Vogels, golf en culinair genieten

Bij de monding van de Westerschelde bij Cadzand-Bad ligt natuurgebied het Zwin. Vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want vele duizenden vogels broeden er, overwinteren er en zoeken naar voedsel, of ze leven hier permanent. Wat het gebied ook zo bijzonder maakt, is de overgang tussen twee biotopen: van strand-/duingebied naar slikken-/schorrengebied. 

Naast het natuurgebied ligt een prachtige golfbaan, waar je een uitdagende 9-holes ronde shortgolf kunt spelen onder het genot van een prachtig uitzicht. Na een sportieve dag is het tijd om culinair te genieten en ook wat dat betreft heeft Zeeuws-Vlaanderen een goede naam! Kortom, in Cadzand-Band combineer je bourgondisch genieten met de schitterende natuur van de kust én leuke uitstapjes. Eigenlijk kan het niet beter!

Alle accommodaties van LARGO Penthouse Duinhof Cadzand-Bad: Bekijk hier >
Bekijk LARGO Penthouse Duinhof Cadzand-Bad

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen