Oostappen Blauwe Meer

België - Belgisch Limburg - Lommel

Aanbieder: Oostappen Blauwe Meer Oostappen

Oostappen Blauwe Meer - Belgisch-Limburg

In het door heides en duinen omringde Lommel ligt het vakantiepark Oostappen Blauwe Meer. Rondom het park kun je heerlijk wandelen in het natuurlandschap terwijl je op het park zelf een recreatieplas vindt. Hier kun je sporten, zonnen en zwemmen terwijl je geniet van het zonnetje. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd door het vakantiepark waaronder sporttoernooien, danslessen en wandeltochten. 

Overdekt strandbad en wellness

Op vakantiepark Oostappen Blauwe Meer zijn er talloze activiteiten en faciliteiten voor het hele gezien. Zo is er een overdekt strandbad van 5000 m² waar je het hele jaar met het gezin kunt genieten van de gezelligheid. Hiernaast is er een volledig nieuw overdekt zwembad met kinderbad, jacuzzi en sauna. Als je echt even wilt uitrusten, kun je een bezoek brengen aan de recreatieve wellness met Turks bad, sauna en jacuzzi.

Een actieve vakantie

Er worden in de zomervakantie wekelijks activiteiten voor kids verzorgd op het vakantiepark zoals schminken, knutselen en kinderbingo. Daarnaast kunnen de kinderen energie kwijt op het springkussen of tijdens een van de avontuurlijke activiteiten. Er worden ontdekkingstochten, vossenjachten, moordspellen en speurtochten voor de avonturiers georganiseerd. In de omgeving van Oostappen Blauwe Meer zijn verschillende natuurreservaten te bezoeken waaronder het Kattenbos en de Lage Kempen. Voor ieder wat wils tijdens een bezoek aan Lommel!

Alle accommodaties van Oostappen Blauwe Meer: Bekijk nu >
Bekijk Oostappen Blauwe Meer

Prijzen vergelijken

Oostappen Blauwe Meer is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Oostappen Blauwe Meer