Oostappen Parelstrand

België - Belgisch Limburg - Lommel

Aanbieder: Oostappen Parelstrand Oostappen

Oostappen Parelstrand - Belgisch-Limburg

Tijdens je verblijf op het gezellige vakantiepark Oostappen Parelstrand verveel je je geen moment. Het park is nabij het groene Lommel gelegen en biedt een mooie omgeving voor natuurliefhebbers. Zo zijn er verschillende natuurreservaten in de buurt waaronder de Lommelse Sahara en de Lage Kempen. Maar als je een gezellige stad wilt bezoeken om te shoppen zijn Genk en Tongeren binnen bereik. Na een dagje uit kun je lekker uitrusten op het strandzand aan het water.

Tropisch genieten in België

Naast de waterplas kun je lekker bijkleuren op het zandstrand of op de ligweide. Rondom het meer liggen een beachvolleybalveld, een visvijver en zelfs een kleine jachthaven. Zo waan je je in een tropisch oord terwijl je "gewoon" in België op vakantie bent. Er zijn ook fietsen en skelters te huur op het park. Naast de faciliteiten op vakantiepark Oostappen Parelstrand kun je als bezoeker gebruik maken van het overdekte zandbad, het zwembad en het meer van vakantiepark Oostappen Blauwe Meer (11km). 

Wat is er te doen in de omgeving?

Naast alle activiteiten die op vakantiepark Oostappen Parelstrand te ondernemen zijn, is er genoeg te doen in de omgeving van het park. In het mooie, door natuur omgeven Lommel is er van alles te doen. Ga op wandeltocht in een van de omliggende natuurreservaten of ga naar subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. In het centrum van Lommel kun je op het stadsplein een lekker koud drankje en een Belgische lekkernij scoren!

Alle accommodaties van Oostappen Parelstrand: Bekijk nu >
Bekijk Oostappen Parelstrand

Prijzen vergelijken

Oostappen Parelstrand is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Oostappen Parelstrand