Qurios Bloemendaal aan Zee

Zuid-Holland - Nederland

Qurios Bloemendaal aan Zee – Overveen

Voor een vakantie in een prachtig kustgebied moet je bij Qurios Bloemendaal aan Zee zijn. Het geluid van de zee en het bewegende helmgras zorgen voor een relaxte sfeer als je op de veranda voor je lodge zit. Ook ben je zo op het strand om hier te genieten van een goed boek of misschien wel een drankje te doen in de leuke strandtentjes. 

Wat is er te doen?

Je kunt je prima vermaken op het park zelf. Zo is er speeltuin voor de kleintjes, maar zijn er ook hangmatten om lekker in bij te komen. Er is gratis sport en animatie en je kunt er fietsen huren. Qurios Bloemendaal aan Zee ligt dicht bij het zandstrand, maar je kunt ook fietsen naar Nationaal Park Zuid-Kennermerland waar je zowel flora als fauna kunt bewonderen. Mocht je daarna toe zijn aan wat meer drukte, dan ben je met het openbaar vervoer binnen drie kwartier in het hart van Amsterdam.

Vrijstaande lodges

Qurios Bloemendaal aan Zee heeft vijf verschillende vakantieverblijven. Sea House Special is een rolstoelvriendelijke lodge voor vier personen. Verder zijn er huisjes met één of twee badkamers, met of zonder veranda. Mocht je met meer personen zijn, dan is Sea House Family wellicht een optie. Hier kunnen zes personen in en de lodge is voorzien van een gezellige veranda.

Alle accommodaties van Qurios Bloemendaal aan Zee: Bekijk hier >
Bekijk Qurios Bloemendaal aan Zee

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen