Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Vakantiepark Emslandermeer

Summio Vakantiepark Emslandermeer

Nederland - Groningen - Vlagtwedde

Aanbieder: Summio Vakantiepark Emslandermeer Summio

Summio Vakantiepark Emslandermeer

Als je op zoek bent naar een mix van moderniteit en een rustige omgeving, dan is Summio Vakantiepark Emslandermeer de perfecte plek voor jouw vakantie in eigen land. Je kunt hier heen gaan voor een rustige of actieve vakantie door de verschillende soorten activiteiten die het park te bieden heeft. Neem een verfrissende duik in de heerlijke zwemvijver of ga een balletje slaan op de tennisbaan. Maar natuurlijk kun je ook een ontspannende wandel- of fietstocht door de omgeving maken.

Breed aanbod aan faciliteiten

Op het park van Vakantiepark Emslandermeer vind je verschillende soorten faciliteiten, waardoor je heerlijk kunt bewegen tijdens je vakantie of gewoon even helemaal tot rust kunt komen en even aan niets hoeven denken. Krijg het echte vakantiegevoel door een potje beachvolleybal, ga met het hele gezin een potje jeu-de-boulen, daag elkaar uit voor een wedstrijdje tafeltennis of ga avontuurlijk mountainbiken door de prachtige natuur van Groningen. Als je echt even helemaal tot rust wil komen kun je een bezoekje brengen aan de wellness. Hier warm je op in de sauna, word je mooi bruin in de snelbruiner en zak je even helemaal onderuit in het heerlijke bubbelbad. 

Overnacht in een prachtige bungalow

Tijdens je boeking bij Vakantiepark Emslandermeer heb je de keuze uit verschillende soorten bungalows. Hierbij kun je gaan voor een nette en gezellige bungalow of zelfs voor een van de wellness bungalows met hottub en sauna, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! De bungalows zijn geschikt vanaf 4 tot en met 18 personen. Zo kun je het park bijvoorbeeld met het gezin, de hele familie of een grote vriendengroep bezoeken. Voor welke bungalow ga jij? 

Alle accommodaties van Summio Vakantiepark Emslandermeer: Bekijk nu >
Bekijk Summio Vakantiepark Emslandermeer

Home > Vakantieparken > Summio Vakantiepark Emslandermeer