Brazilië - Zomervakantie Regio Noord

Brazilië - Zomervakantie Regio Noord

Altijd al gedroomd van een zomervakantie in Brazilië? Daarom hebben wij hier de beste vakantiedeals op een rijtje gezet! Zie jij jezelf al slenteren door de straatjes van Rio de Janeiro of wil je graag de Iguacu watervallen bewonderen? Lees dan snel verder! Bezoek het grootste land van Noord-Amerika en bekijk wat Brazilië allemaal te bieden heeft! Kies je voor het Amazone gebied of voor het strand ''het Copacobana'' in Rio de Janerio? Waar je ook voor kiest, het kan allemaal in Brazilië. Bekijk snel deze aanbiedingen naar Brazilië!

De laatste aanbiedingen voor Brazilië


Rio de Janeiro

Wie kent Rio de Janeiro nou niet? Bekend van de geweldige carnavallen en het indrukwekkende Cristo Redentor beeld! Buiten dat heeft Rio de Janeiro veel meer te bieden! Breng een bezoek aan één van de leukste buurten van Rio de Janerio, Lapa. Beroemd vanwege de vele historische monumenten en het bruisende nachtleven! Één van de bekende bezienswaardigheden is Escadaria Selarón, een kleurrijke trap die is versierd met honderden tegeltjes! Het Maracanã stadion is natuurlijk onmisbaar in een bezoek aan Rio de Janeiro. Het Maracanã stadion is één van de grootste stadions ter wereld!

Iguazu Falls

De Iguazu Falls bestaan in feite uit meer dan 270 kleinere individuele watervallen, waarvan de meeste, ook de 'Devil's Throat' aan de Argentijnse kant liggen. Vanaf de loopburggen aan de Braziliaanse kant in het Iguazu National Park heb je een fantastisch uitzicht.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen