Zonvakanties

31 januari 2020, 8 dagen
All-Inclusive

18 april 2020, 6 dagen
Logies en ontbijt

10 april 2020, 8 dagen
All-Inclusive

3 maart 2020, 8 dagen
Logies en ontbijt

8 februari 2020, 8 dagen
Logies en ontbijt

5 maart 2020, 9 dagen
Logies en ontbijt

7 oktober 2020, 6 dagen
Logies en ontbijt

31 januari 2020, 9 dagen
All-Inclusive

19 maart 2020, 10 dagen
Halfpension

31 maart 2020, 8 dagen
Logies en ontbijt

Goedkope zonvakantie

Heerlijk, even er tussenuit met een lekkere zonvakantie! Relaxen op het strand of bij het zwembad, lekker eten en cocktails drinken en een nieuwe omgeving ontdekken. Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie, dan ben je bij TravelHunter op het juiste adres. Als je onze zonvakantie aanbiedingen strak in de gaten houdt, is een goedkope vakantie naar de zon gegarandeerd.

Last minute zonvakanties

Wij zoeken continue naar de beste deals en plaatsen de goedkoopste zonvakanties voor jou op deze pagina. Regelmatig zitten hier goedkope last minute zonvakanties tussen. De laatste plekken in het vliegtuig en in de hotels kunnen zo toch nog gevuld worden, en jij profiteert van een bizar lage prijs, soms zelfs onder de kostprijs. Maar ook voor wat verder in de toekomst hebben wij regelmatig hele goede deals!

Populaire zonvakantie bestemmingen

Populaire bestemmingen voor een voordelige zonvakantie zijn het populaire Spanje, Griekenland en Turkije. Maar ook naar bijvoorbeeld Macedonië, Bulgarije of Kroatië kun je vaak heel goedkoop op reis. Ga je voor een all-inclusive zonvakantie, dan is Egypte een goede optie. Hier zijn veel uitgebreide all-inclusive resorts aanwezig en dit is een perfecte bestemming met zongarantie het hele jaar door.

Wil je iets minder lang weg, kun je ook denken aan een stedentrip naar de zon, bijvoorbeeld Sevilla, Valencia of Rome. Ben je juist op zoek naar een verre vakantie, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden, bijvoorbeeld Bali, Thailand, Dominicaanse Republiek of Curaçao. Soms zijn deze reizen niet eens heel veel duurder dan de zonvakanties binnen Europa.

TravelHunter bestaat 5 jaar 🎉 & dat vieren wij met jou!

Win jij 1 van de 5 mooie prijzen, zoals een reischeque t.w.v. 400 euro?

Doe mee en maak kans!  Bekijk alle prijzen

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

TUI
time to momo