Zonvakanties

29 januari 2022, 6 dagen
Logies en ontbijt

11 december 2021, 8 dagen
Halfpension

15 december 2021, 8 dagen
Logies en ontbijt

22 december 2021, 7 dagen
Logies

6 mei 2022, 9 dagen
Logies en ontbijt

10 mei 2022, 10 dagen
Logies en ontbijt

5 mei 2022, 6 dagen
Logies en ontbijt

8 januari 2022, 9 dagen
All-Inclusive

3 april 2022, 8 dagen
Logies en ontbijt

Zonvakantie januariZonvakantie februariZonvakantie maartZonvakantie aprilZonvakantie meiZonvakantie juniZonvakantie juliZonvakantie augustusZonvakantie septemberZonvakantie oktoberZonvakantie novemberZonvakantie december

Goedkope zonvakantie

Heerlijk, even er tussenuit met een lekkere zonvakantie! Relaxen op het strand of bij het zwembad, lekker eten en cocktails drinken en een nieuwe omgeving ontdekken. Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie, dan ben je bij TravelHunter op het juiste adres. Als je onze zonvakantie aanbiedingen strak in de gaten houdt, is een goedkope vakantie naar de zon gegarandeerd.

Last minute zonvakanties

Wij zoeken continue naar de beste deals en plaatsen de goedkoopste zonvakanties voor jou op deze pagina. Regelmatig zitten hier goedkope last minute zonvakanties tussen. De laatste plekken in het vliegtuig en in de hotels kunnen zo toch nog gevuld worden, en jij profiteert van een bizar lage prijs, soms zelfs onder de kostprijs. Maar ook voor wat verder in de toekomst hebben wij regelmatig hele goede deals!

Populaire zonvakantie bestemmingen

Populaire bestemmingen voor een voordelige zonvakantie zijn het populaire Spanje, Griekenland en Turkije. Maar ook naar bijvoorbeeld Macedonië, Bulgarije of Kroatië kun je vaak heel goedkoop op reis. Ga je voor een all-inclusive zonvakantie, dan is Egypte een goede optie. Hier zijn veel uitgebreide all-inclusive resorts aanwezig en dit is een perfecte bestemming met zongarantie het hele jaar door.

Wil je iets minder lang weg, kun je ook denken aan een stedentrip naar de zon, bijvoorbeeld Sevilla, Valencia of Rome. Ben je juist op zoek naar een verre vakantie, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden, bijvoorbeeld Bali, Thailand, Dominicaanse Republiek of Curaçao. Soms zijn deze reizen niet eens heel veel duurder dan de zonvakanties binnen Europa.

Home > Zonvakanties

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen