Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Kroatië > All-Inclusive Kroatië

All-Inclusive Kroatië

Travis header
426,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Prijsvrij

Hotel Val

13 oktober 2024
6 dagen
Kroatië, Kroatië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hotel Val

13 oktober 2024
6 dagen
Kroatië, Kroatië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Valamar Club Dubrovnik - Kroatië

Dit mooie Valamar Club Dubrovnik is gelegen in de oude havenstad, ook wel de Parel van de Adriatische Zee genoemd. Het centrum van Dubrovnik is omringt met oude cultuurschatten met steile straatjes, kloosters, kerken en paleizen. Een wandeling door deze mooie stad is echt betoverend!

Gezellig familiehotel

Dit gezellige familiehotel ligt op het weelderige schiereiland Babin Kuk, omringd door een mooie zee met kiezelstrand op een minuut of 8 afstand lopen. Hier geniet je optimaal van een dagje strand. Zelf beschikt het Valamar Club hotel ook over een groot zwembad en heeft het volop activiteiten voor jong en oud. Het hotel heeft verschillende kamers met uitzichten. Zo kies je gemakkelijk voor een zeezichtkamer of een kamer met landzicht. Bijna alle kamers beschikken over een balkon waar je na een lange dag nog even kunt bijkomen in het avondzonnetje. 

Tijd voor wat beweging

Valamar Club Dubrovnik heeft verschillende sportactiviteiten beschikbaar. Je kunt lekker een potje minigolfen of sla de bal weg met een potje tennis of tafeltennis. Ook kun je een potje basketbal of volleybal spelen op een van de sportvelden. Er zijn in de buurt ook watersporten zoals kajakken, parasailing, waterskiën en uiteraard kun je er ook snorkelen. 

Relevante pagina's voor jou:
Kroatië vakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Hotel Val is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Kroatië > All-Inclusive Kroatië