Mexico

Vakantie Mexico

Prachtige witte stranden zoals je die alleen op ansichtkaarten ziet, kun je met eigen ogen zien in Mexico! Ga jij naar het bekende Cancún of geniet je van de wat rustigere maar net zulke mooie stranden in Playa del Carmen of het hippie-achtige Tulum?

Boek je pakketreis naar Mexico

Bekijk onze aanbiedingen naar Mexico

Hotels in Mexico

Viva la Mexico! Proef de sfeer van Mexico én natuurlijk niet vergeten het heerlijke eten! Want lekker eten kun je zeker in Mexico, de taco's en mojito's staan al op je te wachten. Verder is er veel te doen in het hele land. Zo kun je vanuit je hotel in Mexico op excursie, wandelen door de gezellige centra of uiteraard kun je er heerlijk aan het witte strand genieten.

Hotels in Mexico zijn er in overvloed. Je hebt knusse hotels die fijn zijn voor als je veel op pad bent om het bruisende Mexico te verkennen. Maar het is ook mogelijk om te verblijven op een resort in Mexico op basis van all-inclusive. Dan hoef je het resort niet eens te verlaten én je zit vaak ook nog eens aan een heel mooi strand!

Tips & blogs over Mexico

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen