Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mahékal Beach Resort

Mahékal Beach Resort

Mexico - Riviera Maya - Yucatan

Travis header

Mahékal Beach Resort Mexico voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Mahékal Beach Resort - Mexico

Om de hoek van het populaire Playa del Carmen vindt je een van de meest idyllische hotels van Mexico: Mahékal Beach Resort. Hier vind je geen grote tv's en radios, maar een grote regendouche en hangmat op jouw hotelkamer. Dit 4-sterrenhotel bestaat uit verschillende Maya huisjes die zich direct op het strand bevinden. Kom tot rust in jouw Mexicaanse huisje onder een rieten palapa dak. Maak een wandeling door de tropische tuinen en ontdek de schitterende onderwaterwereld van de Caribische Zee.

Een uniek verblijf

Overnachten bij Mahékal Beach Resort zul je niet snel meer vergeten. Hier heb je echt even tijd voor elkaar en geniet je in volledige rust van de fantastische omgeving. Koel lekker af in een van de zwembaden terwijl je uitkijkt over het parelwitte strand en de Caribische Zee. De ligbedjes met parasol staan klaar voor jouw komst en bij bars Itzi en Boli's Bar kun je een verfrissend drankje halen. Chill in de hangmat van jouw 'casita' en lees een boekje onder de Mexicaanse zon. Een verblijf bij Mahékal Beach Resort is ronduit magisch.

Activiteiten en ontspanning

Start de dag met een uitgebreid ontbijt, waarna je een rustige wandeling maakt tussen de palmbomen richting het strand of zwembad. Leer duiken in het kraakheldere water of volg een lesje yoga. Ook is het mogelijk fietsen te huren en kennis te maken met de natuurrijke omgeving en het nabijgelegen Playa del Carmen. Kom na een dag vol activiteiten tot rust met een massage of schoonheidsbehandeling in de wellness van het hotel.

Home > Hotels en appartementen > Mahékal Beach Resort