Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > All-inclusive

All-inclusive

All-inclusive vakanties

Op zoek naar een vakantie zonder zorgen? Dan zit je met all-inclusive verzorging altijd goed. Eenmaal aangekomen in het hotel, kun je vaak gelijk al iets consumeren uit het restaurant en vanaf dat moment begint het onbezorgd genieten!

Onbeperkt eten en drinken

Er zijn verschillende soorten verzorging waar je voor kunt kiezen: logies, logies en ontbijt, halfpension, volpension, all-inclusive en ultra all-inclusive. Bij all-inclusive aanbiedingen krijg je een vakantie inclusief eten en drinken. Dit betekent ontbijt, lunch en diner, vaak in buffetvorm en daarnaast onbeperkt drankjes en overdag vaak nog snacks.

Om zeker te weten wat er bij in zit en wat niet, kijk even goed bij de voorwaarden van het hotel. Het verschilt nog wel eens per accommodatie wat wel en niet inclusief is. Soms moet je bijvoorbeeld betalen bij bepaalde restaurants op het resort of voor importdrankjes, bij andere all-inclusive hotels zijn zelfs bepaalde (sport)activiteiten gratis of kun je nog à la carte eten. Dat is pas all-inclusive genieten!

All-inclusive bestemmingen

Op de meeste bestemmingen heb je wel all-inclusive resorts, maar in sommige landen is dit gebruikelijker dan in andere landen.

Op de Dominicaanse Republiek en op Cuba heb je bijvoorbeeld erg veel all-in hotels waar je de hele dag door lekker kunt eten. Maar ook in Europa, bijvoorbeeld op de Canarische eilanden of in Griekenland heb je veel keuze uit hotels. Ga je naar de kust van Turkije of Egypte, dan kun je bijna overal kiezen voor all-inclusive verzorging. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je volledig tot rust komen.

Goedkope all-inclusive

Vaak is een all-inclusive vakantie nog goedkoper dan een vakantie waarbij geen eten en drinken is inbegrepen. Je weet van te voren precies wat je kunt verwachten en hoeft niet elke dag uiteten of dure drankjes aan de bar te bestellen. Bij het boeken weet je gelijk wat de vakantie je ongeveer gaat kosten. Wel zo fijn, zo kun je even helemaal ontspannen van je vakantie genieten.

Lekker relaxen en van te voren weten hoeveel geld je kwijt bent? Wij zetten alle goedkope all-inclusives voor je op een rij. Boek jouw vakantie zodat jij alleen nog maar kunt genieten!

Home > All-inclusive