Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye

TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye

Turkije - Lycische Kust - Fethiye

Travis header

TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye Lycische Kust voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye - Turkije

Bij TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye heb je gegarandeerd een relaxte vakantie met de mogelijkheid om veel te doen en te zien. Met vijf verschillende à-la-carterestaurants, drie buitenbaden, verschillende activiteiten en een heerlijke wellness moet dit helemaal goed komen. En je verblijft hier op basis van all-inclusive, dus geniet van een heerlijk ontbijt, lekkere snacks tussendoor en een verrukkelijk diner om iedere dag mee af te sluiten.

Design kamers

Verblijf bij TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye in een prachtige design kamer met een prachtig uitzicht over zee of het zwembad direct aan je terras als je kiest voor een swim-up kamer. TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye heeft aan alles en iedereen gedacht. Zo is er een adults only gedeelte voor degenen die lekker tot rust willen komen en is er een familiegedeelte waar het hele gezin zich vermaakt.

Omgeving

Wil je wat meer van de omgeving zien? Dan kun je een auto huren of meegaan met een van de leuke excursies. Ga bijvoorbeeld mee met een relaxte boottocht en bewonder de prachtige wateren van Turkije. Je gaat hierbij naar vier verschillende baaien aan de Egeïsche kust waarbij je geniet van diverse zwemstops, een heerlijke lunch en drankjes. Het centrum van Fethiye ligt op 13 kilometer afstand is ook zeker een bezoekje waard. En TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye ligt direct aan het strand, dus ook daar kun je je prima vermaken!

Home > Hotels en appartementen > TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye