Hoe werkt TravelHunter?

Wat doen jullie precies? Hoe komen jullie aan de lage prijzen? Is het wel betrouwbaar? Hoe kunnen jullie blijven bestaan? Antwoord op deze vragen en meer...

Bekijk eerst eens ons filmpje, dan heb je waarschijnlijk al een goed beeld van wat wij doen en waarom jij vooral onze site in de gaten moet houden.

Met goed zoeken kun je ongelofelijk veel geld besparen of kun je misschien nog wel een extra keer op vakantie! De meeste mensen hebben hier helaas geen tijd voor en moeten toch gaan voor een wat duurdere vakantie! Dat vinden wij zonde! En daarom houden wij de prijzen van aanbieders nauw in de gaten. Door continue aanbieders te vergelijken, kunnen wij jou de laagste prijs voor een bepaalde bestemming laten zien. Als dit een interessante aanbieding voor jou is, kun je deze gewoon boeken bij de aanbieder van de vakantie. Wij zoeken, jij boekt! Onze service is 100% gratis.

Gratis? Dat kan toch helemaal niet? Dus wel! Wij hebben namelijk afspraken met de aanbieders. Zolang jij via onze website boekt, kunnen wij blijven bestaan. En het kost je niks extra's. Je bespaart alleen maar, doordat je op het juiste moment en bij de juiste aanbieder boekt. Als er vandaag even niet zo'n goede aanbieding is voor de bestemming waar jij heen wilt, dan kies je toch een andere bestemming die in de aanbieding is, of je kijkt morgen nog eens. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de kans op een extreme aanbieding!