Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Over TravelHunter

Over TravelHunter

Over TravelHunter

TravelHunter is opgericht in 2014 met als doel mensen goedkoper op reis te sturen. Wij plaatsen iedere dag weer de beste deals die op dat moment te boeken zijn. Reizen van meer dan tien verschillende reisaanbieders worden continu vergeleken, zodat je nooit te veel betaalt voor je vakantie.

Op de hoogte blijven van de laatste deals, volg ons dan op Facebook, Instagram en meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief.

Meet Travis, de mascotte van TravelHunter

Aangenaam kennis te maken, ik ben Travis!

Travis wegwijzer

Ik ben gek op reizen en door middel van verschillende slimme tools struin ik de hele dag het internet af op zoek naar de mooiste vakanties. Ik houd van prachtige bountystranden, zonnige eilanden, maar ook van cultuur, lekker eten en indrukwekkende steden. Maar wat ik het leukste vind, is andere mensen op reis sturen! Ik jaag naar de beste vakantie aanbiedingen en plaats deze op de website van TravelHunter. Zo hoef jij niet heel internet af te struinen, maar vind je gemakkelijk een bizarre deal en kun je misschien wel vaker op vakantie voor hetzelfde geld.

De beste aanbieding die ik ooit gevonden heb is 9 dagen naar Cuba voor 352 euro inclusief reis, transfer, 4-sterrenverblijf én all-inclusive verzorging! Maar ook bijvoorbeeld Aruba voor 349 euro of een stedentrip naar Rome voor 49 euro.

Hoe dit zo goedkoop kan? Luchtvaartmaatschappijen, hotels en touroperators hebben dagelijks te maken met lege stoelen en hotelkamers. Om de vliegtuigen en hotels toch te vullen en niet te veel verlies te maken, worden prijzen van deze vakanties vaak flink omlaag gegooid. En jij kunt hier van profiteren. Hoe flexibeler je bent in data en/of bestemming, hoe meer kans op een extreme aanbieding. Als je TravelHunter in de gaten houdt, ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en zie je per bestemming de goedkoopste optie van dit moment. Daarnaast kun je je natuurlijk abonneren op de nieuwsbrief en ons volgen op Facebook en Instagram, zodat je zeker weet dat je geen aanbiedingen misloopt.

Jagen naar aanbiedingen is mijn favoriete bezigheid en ik zoek dan ook helemaal gratis voor jou. Het enige wat jij zelf moet doen, is de vakantie boeken. Dit gaat via gerenommeerde reisorganisaties, zoals TUI, Corendon, dé VakantieDiscounter of D-Reizen, maar net waar op dat moment een mooie aanbieding is.

Gratis? Dat kan toch helemaal niet? Dus wel! Wij hebben namelijk afspraken met de aanbieders. Zolang jij via onze website naar de aanbieding gaat, kunnen wij blijven bestaan en kunnen we blijven jagen naar de beste deals!

Travis handtekening

FAQS

Veelgestelde Vragen

Home > Over TravelHunter