Meivakantie 2021

Laad meer aanbiedingen
Wil je meer mooie deals zien? Pas dan je budget aan.


Goedkoop op vakantie tijdens de meivakantie 2021

In 2021 is het van 1 mei tot en met 9 mei meivakantie. Sommige scholen hebben ook de week ervoor of erna vrij, dus het is een ideale gelegenheid om er even lekker tussenuit te gaan. Een heerlijke onderbreking tijdens een druk werk- en/of leerjaar! Omdat de meeste scholen de week ervoor vrij hebben, gaan wij uit van 24 april tot en met 9 mei.

Meivakantie naar het buitenland?

Snak je naar de zon? Het kan in Nederland soms best mooi weer zijn, maar veel vaker is het voorjaar wisselvallig, nat en grijs. Een meivakantie naar de zon is dan een echte opkikker en dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo kun je voor nog geen 400 euro lekker een weekje gaan bakken in de Spaanse zon! Maar ook voor een exotische vakantie naar bijvoorbeeld Bali is een optie voor de meivakantie. Kortom, wil je goedkoop op vakantie en ben je afhankelijk van schoolvakanties? Houd onze aanbiedingen in de gaten en boek op tijd jouw goedkope meivakantie. Of ga jij liever wat later in het jaar weg, check dan ook de zomervakantie 2020 deals.

Voordelige meivakantie exotisch ver of lekker dichtbij?

Bij TravelHunter vind je diverse exotische bestemmingen waar je uitgebreid van de zon kunt genieten. Wat dacht je van Mexico, Egypte of Kaapverdiƫ? Wil je liever wat dichter bij huis blijven? Europa heeft ook fantastische vakantiebestemmingen op nog geen 4 uur vliegafstand! Portugal is natuurlijk een oude bekende, maar ook Cyprus, Kroatiƫ en Bulgarije zijn erg mooi. Kortom, keuze genoeg!

Boek nu jouw meivakantie 2021

De voorpret begint al bij het uitkiezen van de voor jou perfecte reis! Op deze pagina vind je talloze aanbiedingen voor een heerlijke meivakantie. Dicht bij, ver weg, natuur, cultuur, luxe of budget: alles is mogelijk.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel