Meivakantie 2022

Laad meer aanbiedingen
Wil je meer mooie deals zien? Pas dan je budget aan.


Goedkoop op vakantie tijdens de meivakantie 2022

In 2022 is het van 30 april tot en met 8 mei meivakantie. Sommige scholen hebben ook de week ervoor of erna vrij, dus het is een ideale gelegenheid om er even lekker tussenuit te gaan. Een heerlijke onderbreking tijdens een druk werk- en/of leerjaar! Omdat de meeste scholen de week ervoor vrij hebben, gaan wij uit van 23 april tot en met 8 mei.

Meivakantie naar het buitenland?

Snak je naar de zon? Het kan in Nederland soms best mooi weer zijn, maar veel vaker is het voorjaar wisselvallig, nat en grijs. Een meivakantie naar de zon is dan een echte opkikker en dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo kun je voor nog geen 400 euro lekker een weekje gaan bakken in de Spaanse zon! Maar ook voor een exotische vakantie naar bijvoorbeeld Bali is een optie voor de meivakantie. Kortom, wil je goedkoop op vakantie en ben je afhankelijk van schoolvakanties? Houd onze aanbiedingen in de gaten en boek op tijd jouw goedkope meivakantie. Of ga jij liever wat later in het jaar weg, check dan ook de zomervakantie 2021 deals.

Voordelige meivakantie exotisch ver of lekker dichtbij?

Bij TravelHunter vind je diverse exotische bestemmingen waar je uitgebreid van de zon kunt genieten. Wat dacht je van Mexico, Egypte of Kaapverdië? Wil je liever wat dichter bij huis blijven? Europa heeft ook fantastische vakantiebestemmingen op nog geen 4 uur vliegafstand! Portugal is natuurlijk een oude bekende, maar ook Cyprus, Kroatië en Bulgarije zijn erg mooi. En natuurlijk kun je ook dicht bij huis blijven en kiezen voor een vakantiepark in Nederland of België. Kortom, keuze genoeg!

Boek nu jouw meivakantie 2022

De voorpret begint al bij het uitkiezen van de voor jou perfecte reis! Op deze pagina vind je talloze aanbiedingen voor een heerlijke meivakantie. Dicht bij, ver weg, natuur, cultuur, luxe of budget: alles is mogelijk.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen