Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

All-Inclusive Curaçao
Meivakantie 2023

Travis header

Kunuku Aqua Resort - Trademark Collection by Wyndham

25 april 2023
10 dagen
Sint Willibrordus, Curaçao
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Kunuku Aqua Resort - Trademark Collection by Wyndham

25 april 2023
10 dagen
Sint Willibrordus, Curaçao
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Kunuku Aqua Resort

Een Caribisch verblijf op Curaçao? Boek dan een van de kamers bij Kunuku Aqua Resort. Dit resort is een kleurrijke accommodatie in een Caribische stijl waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Het hotel heeft eerder de Hotel Of The Year Award gewonnen en dat is niet voor niets! Je kunt hier heel voordelig overnachten terwijl je geniet van alle faciliteiten.

Nieuwe kamers en appartementen

De ruim opgezette kamers en appartementen bij Kunuku Aqua Resort zijn compleet vernieuwd waardoor je een comfortabele vakantie zult beleven. Kies voor een standaardkamer, de familiekamer of appartement Kunuku. Wat je ook kiest: je verblijf is op basis van all-inclusive, wat inhoudt dat je nergens aan hoeft te denken. Schuif lekker aan bij het buffet en geniet de hele dag door van de meest verfrissende drankjes. Haal daarnaast heerlijke snacks, pizzapunten en ijsjes bij de Kunuku's Hut!

Excursies vanaf je hotel

Vanaf Kunuku Aqua Resort kun je allerlei excursies en activiteiten ondernemen. Maak bijvoorbeeld een eilandtour waarbij je kennismaakt met de hoogtepunten van Curaçao binnen één dag. Of ga op pad naar de hoofdstad Willemstad waarbij je onder leiding van een gids binnen 2,5 uur meer te weten komt over de geschiedenis en de must see’s van de stad. Natuurlijk kun je ook genieten van de prachtige stranden die het eiland heeft. Wat je ook doet: een verblijf bij Kunuku Aqua Resort is méér dan gewoon een vakantie.

Bij Kunuku Aqua Resort op Curaçao geniet je in Caribische stijl: boek nu heel voordelig een van de ruim opgezette kamers of appartementen.


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Kunuku Aqua Resort - Trademark Collection by Wyndham is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Meivakantie 2023 > Curaçao > All-Inclusive Curaçao