Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Reisorganisaties > Skyscanner

Skyscanner

Goedkope vliegtickets via Skyscanner

Skyscanner is een vergelijkingstool om de goedkoopste vliegtickets te vinden. Doe er je voordeel mee en vind hieronder jouw voordelige vliegtickets. Wil je hotels vergelijken check dan ook de tool van Trivago.


Tips om de voordeligste tickets te vinden op Skyscanner.nl

Skyscanner heeft diverse zoekmogelijkheden en door deze op de juiste manier in te zetten kun jij heel veel geld besparen op je vliegtickets.

  1. Indien je flexibel bent in data, vul dat geen exacte data in. Gebruik in plaats daarvan de "Goedkoopste maand" optie. Zo zie je de beste optie in alle maanden. Wil je wel specifiek in een bepaalde periode weg, dan kun je ook per maand de goedkoopste optie opvragen.
  2. Een extra tussenstop, kan een extra vakantiebestemming worden. Als je dan toch een tussenstop hebt, waarom blijf je er dan niet gelijk een paar dagen? Met de "Multi-stad" functie kun je dit gemakkelijk inplannen. Zo kun je vaak goedkoper vliegen én verblijf je nog een paar dagen in Dubai bijvoorbeeld.
  3. Stel een alarm in om de goedkope tickets op jouw data niet te missen. Ben je flexibel met je reisdata, en vooral geïnteresseerd in de voordeligste vliegtickets? Stel dan een Flight-Alert in bij VliegenNaar.nl om de goedkoopste prijs per bestemming te volgen.
  4. Zet het vinkje "Vliegvelden in de buurt toevoegen" aan om ook luchthavens vlak bij Amsterdam Schiphol toe te voegen. Zo zie je de goedkoopste optie voor bij jou in de buurt.
  5. Check deze pagina om te achterhalen hoe ver van tevoren je het beste je vliegtickets kunt boeken. De beste tijd om te boeken kan namelijk per bestemming verschillen en doordat Skyscanner heel veel data heeft, kunnen zij dit goed voorspellen!

Veelgestelde vragen

Skyscanner vergelijkt heel veel verschillende luchtvaartmaatschappijen waardoor jij de goedkoopste optie ziet onafhankelijk van welke maatschappij. Je boekt, net als bij TravelHunter, niet bij Skyscanner zelf, maar je wordt doorverwezen naar de website waar je de goedkoopste optie kunt boeken. Super handig!

Zeker! Je boekt niet via Skyscanner, maar via aangesloten partners en dit zijn alleen betrouwbare bedrijven. Check wel altijd even goed waar je uiteindelijk boekt, want het serviceniveau kan flink verschillen en soms kan het gunstig zijn een tientje meer te betalen voor een wat betere service.

Nee, het gebruik van Skyscanner is geheel gratis. Zij hebben deals met de luchtvaartmaatschappijen en ontvangen commissie als jij via hen boekt. De prijs via Skyscanner is echter niet hoger dan rechtstreeks via de luchtvaartmaatschappij, sterker nog: heel vaak is het zelfs iets goedkoper!

Zeker! Skyscanner is vooral gericht op vliegtickets, maar je kunt er ook terecht voor het vinden van de goedkoopste hotels en zelfs autohuur.

Home > Reisorganisaties > Skyscanner