Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Reisorganisaties > Trivago

Trivago

Hotel boeken? Gebruik de Trivago hotelvergelijker

Bij TravelHunter vind je veel goede deals voor pakketreizen, maar in sommige gevallen kunnen losse vliegtickets en hotel(s) voordelig zijn. Bijvoorbeeld als je meerdere hotels wilt boeken en je eigen route wilt uitstippelen. Wanneer je losse vliegtickets hebt, die je goedkoop en makkelijk kunt vinden via Skyscanner, dan heb je meer vrijheid. Zeker als je er een auto bij huurt, kun je makkelijk jouw vakantiebestemming op eigen houtje ontdekken.

Check via onderstaande hotelvergelijker waar jij je hotel het beste kunt boeken:Hoe werkt Trivago?

Het werkt heel simpel, je gaat naar de website van Trivago of je gebruikt bovenstaande vergelijkingstool. Afhankelijk van of je al weet naar welk hotel je wilt, vul je de hotelnaam in of de regio waar je een hotel zoekt. Je vult daarnaast de datum waarop je wilt gaan reizen in en de vergelijkingstool gaat voor je aan de slag. Het aanbod is groot: meer dan 2,5 miljoen accommodaties in zo'n 190 landen. Niet alleen vergelijkt Trivago de prijzen van verschillende hotels, je ziet ook waar je een bepaald hotel het meest voordelig kan boeken. Ideaal toch?

Tips om met Trivago jouw ideale hotel voor de laagste prijs te vinden

Met onderstaande tips gebruik je de tools van Trivago het beste om zo de laagste prijs voor jouw verblijf te vinden.

  1. Gebruik het filter "Prijs per nacht". Met dit prijsfilter kun je aangeven hoeveel je maximaal per nacht wilt uitgeven en zo krijg je een overzichtelijker plaatje van de opties. Het heeft geen nut om ook de hotels te zien die toch te duur zijn.
  2. Hetzelfde kun je doen met andere filters, zoals de beoordelingen van andere gasten, de locatie en bepaalde faciliteiten.
  3. Gebruik het kaartje, zo krijg je een duidelijk overzicht van de beschikbare hotels, waar deze accommodaties gelegen zijn en wat de prijs is.
  4. Een belangrijke tip: Pin je niet helemaal vast op de eerste prijs die je ziet, maar kijk altijd even bij "onze laagste prijs". Vaak is er nog een lagere prijs te vinden via een andere aanbieder dan de eerste die getoond wordt.
  5. Check ook altijd even wat de voorwaarden zijn. Je kunt bij Trivago in één oogopslag zien of ontbijt wel of niet inclusief is en of je flexibel kunt annuleren. Wanneer je een hotel hebt aangeklikt, kun je ook nog aangeven dat je alleen prijzen wilt zien met de optie gratis annuleren, gratis ontbijt en/of betalen bij de accommodatie.

Succes met het vinden van een voordelig hotel!

Home > Reisorganisaties > Trivago