Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Herfstvakantie 2024

Herfstvakantie 2024

Voordelige herfstvakanties

Heerlijk! De zomer is ten einde gekomen, máár jij hebt nog een zonnige herfstvakantie in het verschiet. Nog even een weekje naar de zon in oktober. Bij TravelHunter vind je goedkope herfstvakanties om nog even lekker na te zomeren!

Meer info en tips >

Meer aanbieders >

Waar boek je een goedkope herfstvakantie?

Goedkope herfstvakantie boeken

Lekker in het najaar genieten van een zonnige vakantie, maar ben je wel afhankelijk van de schoolvakanties? Dan is de herfstvakantie de ideale periode om er nog even tussenuit te gaan. Wij zetten de beste aanbiedingen in de herfstvakantie per regio voor je op een rij. Doe inspiratie op, boek een zonnige herfstvakantie en geniet!

Wanneer heeft mijn regio herfstvakantie?

De herfstvakantie is altijd in 2 regio's opgedeeld. Dit jaar gelden de volgende regio's en data:

  • Regio Noord en Midden: van 26 oktober tot en met 3 november 2024
  • Regio Zuid: van 19 oktober tot en met 27 oktober 2024

Vaak is een vakantie in de herfstvakantie een stuk goedkoper dan in de zomervakantie, en het is een ideale gelegenheid om de zomer wat te verlengen!

Herfstvakantie naar het buitenland

Ben je deze zomer niet op vakantie geweest? Of kan je er gewoon geen genoeg van krijgen? De herfstvakantie is een ideale periode om nog even naar het buitenland te gaan voordat de koude winter begint. In Nederland begint het al koud en guur te worden, maar in veel Zuid-Europese landen is het nog heerlijk warm in oktober. In de avonden kan het dan wel iets frisser zijn, ook in Zuid-Europa, maar overdag kun je nog prima genieten van de zon! Wedden dat je het thuisfront jaloers maakt met jouw zonnige fotootjes?

Kortom, wil je goedkoop op vakantie en de zomer verlengen, maar moet je wel rekening houden met de schoolvakanties? Check onze aanbiedingen en boek jouw goedkope herfstvakantie!

Waar is het nog warm in de herfstvakantie?

De herfstvakantie valt altijd ergens in het midden tot het einde van oktober. Het wordt op sommige plekken dan al wat kouder, maar er zijn nog genoeg opties voor een warme zonvakantie. De ABC-eilanden zijn altijd lekker warm en dus ook in oktober. Boek bijvoorbeeld een vakantie naar Curaçao, Aruba of Bonaire. Een andere warme en zonzekere bestemming is Egypte. Hier is het in oktober gemiddeld nog 30 graden. Maar ook in Europa zijn er genoeg opties. Op Cyprus kun je uitgaan van gemiddeld 26 graden, op de Canarische Eilanden zo'n 24 graden en in Zuid-Spanje ongeveer 21 graden. Genoeg mogelijkheden dus!

Home > Herfstvakantie 2024