Herfstvakantie 2021

Aanbieders herfstvakantie

16 oktober tot en met 24 oktober 2021

Herfstvakantie Regio Noord / Midden

23 oktober tot en met 31 oktober 2021

Herfstvakantie Regio Zuid

Goedkoop op vakantie tijdens de herfstvakantie?

De herfstvakantie is altijd in 2 regio's opgedeeld. Dit jaar gelden de volgende regio's en data:

  • Regio Noord en Midden: van 16 oktober tot en met 24 oktober 2021
  • Regio Zuid: van 23 oktober tot en met 31 oktober 2021

Vaak is een vakantie in de herfstvakantie een stuk goedkoper dan in de zomervakantie, en het is een ideale gelegenheid om de zomer wat te verlengen!

Herfstvakantie naar het buitenland

Ben je deze zomer niet op vakantie geweest? Of kan je er gewoon geen genoeg van krijgen? De herfstvakantie is een ideale periode om nog even naar het buitenland te gaan voordat de koude winter begint. In Nederland begint het al koud en guur te worden, maar in veel Zuid-Europese landen is het nog heerlijk warm in oktober. In de avonden kan het dan wel iets frisser zijn, ook in Zuid-Europa, maar overdag kun je nog heerlijk genieten van de zon! Wedden dat je het thuisfront jaloers maakt met jouw zonnige fotootjes?

Kortom, wil je goedkoop op vakantie en de zomer verlengen, maar moet je wel rekening houden met de schoolvakanties? Check onze aanbiedingen en boek jouw goedkope herfstvakantie!

Boek nu jouw herfstvakantie voor dit jaar

Zo na de zomer is het heerlijk om er even tussenuit te gaan. Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen voor een goedkope herfstvakantie. Doe inspiratie op, boek een heerlijke herfstvakantie en geniet!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen