Verre reizen

28 september 2019, 9 dagen
All-Inclusive

11 februari 2020, 8 dagen
Logies

27 september 2019, 9 dagen
Logies

30 september 2019, 8 dagen
Logies

15 oktober 2019, 9 dagen
Logies en ontbijt

26 september 2019, 9 dagen
Logies

16 oktober 2019, 8 dagen
Halfpension

23 september 2019, 9 dagen
Logies en ontbijt

8 oktober 2019, 8 dagen
Logies en ontbijt

21 september 2019, 8 dagen
Logies en ontbijt

De goedkoopste verre reizen

“Travel is the only thing you buy that makes you richer” en zo is het maar net. Maar ondanks dat je na iedere reis weer met onvergetelijke ervaringen thuis komt, kost het toch een hoop geld. Daarom zoeken wij iedere dag naar de beste aanbiedingen, waardoor je vaak voor bizar lage prijzen hele mooie verre reizen kunt maken. Want zeg nu eerlijk? Jouw bucketlist met verre bestemmingen is vast nog lang niet afgevinkt. Die van ons in ieder geval nog niet.

Verre pakketreizen

Wij zoeken en vergelijken continue de aanbiedingen op meer dan tien verschillende reiswebsites om zo de goedkoopste vakanties aan jou te kunnen tonen. En daar komen soms verrassend goede aanbiedingen uit. Zo hebben we wel eens een 10-daagse reis naar Sri Lanka gevonden die nog goedkoper was dan een weekje Centerparcs in diezelfde week, ongelofelijk! Alle verre reizen die wij aanbieden zijn pakketreizen, dus inclusief vlucht en verblijf, en vaak is ook transfer inbegrepen. Zo kun je zonder zorgen op reis.

Wacht niet te lang met boeken

Wees je er wel van bewust dat prijzen iedere dag kunnen wijzigen en dat extreem goede aanbiedingen vaak snel zijn uitverkocht. Prijzen zijn meestal tijdelijk heel laag, omdat de laatste stoelen van het vliegtuig opgevuld moeten worden, óf de laatste kamers van een hotel. Zie je dus een verre reis staan waar je graag heen wil en de prijs is extreem laag? Wacht dan niet te lang met boeken. Want wie wil er nou niet naar een verre bestemming voor een bedrag waarmee je vaak in eigen land nog niet eens kan verblijven?!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!