Verre reizen

6 mei 2022, 9 dagen
Logies en ontbijt

8 januari 2022, 9 dagen
All-Inclusive

8 januari 2022, 9 dagen
All-Inclusive

16 mei 2022, 10 dagen
Logies en ontbijt

15 december 2021, 8 dagen
Logies en ontbijt

25 oktober 2021, 9 dagen
Logies en ontbijt

10 mei 2022, 10 dagen
Logies en ontbijt

3 april 2022, 8 dagen
Logies en ontbijt

De goedkoopste verre reizen

“Travel is the only thing you buy that makes you richer” en zo is het maar net. Maar ondanks dat je na iedere reis weer met onvergetelijke ervaringen thuis komt, kost het toch een hoop geld. Daarom zoeken wij iedere dag naar de beste aanbiedingen, waardoor je vaak voor bizar lage prijzen hele mooie verre vakanties kunt maken. Want zeg nu eerlijk? Jouw bucketlist met verre bestemmingen is vast nog lang niet afgevinkt. Die van ons in ieder geval nog niet!

Verre pakketreizen

Wij zoeken en vergelijken continue de aanbiedingen op meer dan tien verschillende reiswebsites om zo de goedkoopste vakanties aan jou te kunnen tonen. En daar komen soms verrassend goede deals uit. Zo hebben we wel eens een 10-daagse reis naar Sri Lanka gevonden die nog goedkoper was dan een weekje Centerparcs in diezelfde week! Alle verre vakanties die wij aanbieden zijn pakketreizen, dus inclusief vlucht en verblijf, en vaak is ook transfer inbegrepen. Zo kun je zonder zorgen op reis.

Wacht niet te lang met boeken

Wees je er wel van bewust dat prijzen iedere dag kunnen wijzigen en dat extreem goede aanbiedingen vaak snel zijn uitverkocht. Prijzen zijn meestal tijdelijk heel laag, omdat de laatste stoelen van het vliegtuig óf de laatste kamers van een hotel opgevuld moeten worden. Zie je dus een verre reis staan waar je graag heen wil en de prijs is extreem laag? Wacht dan niet te lang met boeken. Want wie wil er nou niet naar een verre bestemming voor een bedrag waarmee je vaak in eigen land nog niet eens kan verblijven?!

Home > Verre reizen

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen