Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riu Plaza New York Times Square

Riu Plaza New York Times Square

Verenigde Staten - New York - New York

Travis header

Riu Plaza New York Times Square Verenigde Staten voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Riu Plaza New York Times Square - Verenigde Staten

De plek die velen op hun bucketlist hebben staan: New York City! Begin de dag bij Riu Plaza New York Times Square goed met een heerlijk ontbijt dat standaard inbegrepen is. De ligging van het hotel is perfect vlak bij diverse bekende bezienswaardigheden. Bovendien ligt Times Square op ca. 400 meter lopen, dus schoenen aan en gaan. Geen zin om te lopen? Maak dan gebruik van het

Ideale ligging in Manhattan

Een verblijf bij Riu Plaza New York Times Square betekent een verblijf in de drukte van Manhattan. Zo beleef je New York City op zijn best! Hell's Kitchen ligt op ongeveer 600 meter van het hotel, Times Square bereik je binnen 400 meter en binnen 100 meter sta je in Restaurant Row, een geliefde plek met vele bijzondere eetgelegenheden voor een unieke restaurantbeleving. Het metrostation om de hoek brengt je gemakkelijk op de overige plekken waar je wilt zijn, maar je kunt natuurlijk ook lopend op pad gaan om meer van de stad te zien!

New York

In een wereldberoemde en veelzijdige stad als New York zit je niet snel stil. Een bezoekje langs de bekende plekken is zeker een aanrader, maar de minder toeristische plekken zijn ook zeker mooi om te zien. Er zijn in New York talloze films en series gefilmd waaronder Gossip Girl. Ga jij mee met een tour om te zien waar Gossip Girl allemaal is gefilmd is? Zo voel je je even net als hoofdrolspeelsters Serena en Blair. Wandel over de Brooklyn Bridge of vermaak je een middagje in Central Park, er is hier genoeg te doen! Beginnen je voeten vermoeid te raken, ga dan mee met de hop-on hop-off bus die je langs alle bezienswaardigheden brengt. Na een dag vol nieuwe indrukken, keer je weer terug naar het o-zo-fijne en luxe Riu Plaza New York!

Home > Hotels en appartementen > Riu Plaza New York Times Square