Zomervakantie 2021

Aanbieders zomervakantie

10 juli tot en met 22 augustus 2021

Zomervakantie Regio Noord

17 juli tot en met 29 augustus 2021

Zomervakantie Regio Midden

24 juli tot en met 5 september 2021

Zomervakantie Regio Zuid

Roompot banner

Goedkope zomervakantie 2021

Ben jij op zoek naar een goedkope zomervakantie 2021? TravelHunter zoekt voor jou de beste aanbiedingen voor het hoogseizoen, zodat jij, ook al ben jij afhankelijk van de schoolvakanties, toch heel goedkoop op vakantie kunt!

Een groot deel van Nederland is afhankelijk van de schoolvakanties, bijvoorbeeld vanwege studie, werk of vanwege schoolgaande kinderen, en daarom zijn de meeste vakanties in het hoogseizoen minstens dubbel zo duur. Echter, met goed zoeken kun je vaak veel goedkoper op vakantie dan dat je van tevoren ooit had durven dromen.

Doordat wij continue op zoek zijn naar de beste aanbiedingen en wij bizar goedkope vakanties krijgen doorgestuurd door de reisaanbieders, kan ook jij super voordelig op vakantie in het hoogseizoen! Wij sorteren de aanbiedingen per regio, dus zomervakantie regio noord, regio midden en regio zuid. Kijk in de regio dat jij vrij bent en vind de beste aanbieding van dit moment.

Wanneer is mijn regio vrij in de zomer?

In 2021 zijn de schoolvakanties als volgt ingedeeld:

  • Zomervakantie 2021 Regio Noord: 10 juli 2021 t/m 22 augustus 2021
  • Zomervakantie 2021 Regio Midden: 17 juli 2021 t/m 29 augustus 2021
  • Zomervakantie 2021 Regio Zuid: 17 juli 2021 t/m 29 augustus 2021

Zoek op deze pagina naar de goedkoopste zomervakantie in 2021. Ons doel is dat iedereen op vakantie kan, of je nu veel of weinig geld hebt, en of je nu afhankelijk bent van schoolvakanties of niet.

Ga je liever in een van de andere schoolvakanties op reis, check dan de meivakantie 2021 pagina en herfstvakantie 2020 pagina.

Wat zijn populaire bestemmingen voor de zomer?

Welke bestemming voor jou het beste is tijdens de zomer, hangt af van vele factoren. Zo ziet een vakantie voor zonliefhebbers er heel anders uit dan voor mensen die van kou houden en een vakantie voor wandelfanaten is weer heel anders dan mensen die van lekker relaxen op een all-inclusive resort houden. Maar over het algemeen zie je dat er veel Nederlanders naar Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje gaan en ook buiten Europa naar bijvoorbeeld Turkije. Ook een zomervakantie naar Curaçao wordt steeds populairder.

Welke bestemmingen zijn in de zomer aan te raden voor zonliefhebbers?

Voor de zonliefhebbers staan in juli en augustus heel veel bestemmingen open. Ga bijvoorbeeld naar de Italiaanse of Portugese zon, of doe dit jaar een zomervakantie Spanje. Om 100% te genieten van zon, zee en strand en om een lekker kleurtje te krijgen, ga je naar de Canarische Eilanden. En wil je dit keer wat verder weg, dan zijn de ABC-eilanden en Bali aanraders.

Let op dat het bij sommige bestemmingen regenseizoen is in de zomer. Je kunt deze landen nog steeds bezoeken, maar je hebt meer kans op regen. In Thailand bijvoorbeeld (wel afhankelijk van waar in Thailand) en in Cuba en Miami moet je rekening houden dat de kans op orkanen wat groter is, vooral in augustus en september.

Waar moet ik heen in de zomer als ik niet te warm weer wil?

Maar niet iedereen is dol op warm weer. Voor die mensen is Scandinavië een uitkomst. Kun je niet tegen te warm weer, maar houd je wel van zonnig weer, dan kun je bijvoorbeeld naar Frankrijk of Noord-Italië gaan of bijvoorbeeld het prachtige Portugese eiland Madeira. Hier is het in juli en augustus rond de 22 à 23 graden. Ben je meer van de wandelvakanties, dan is Zwitserland misschien een goed idee.

Zo zie je, de ideale bestemming is niet voor iedereen hetzelfde, maar in de zomervakantie heb je in ieder geval volop keus!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel