Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zomervakantie Regio Noord > Griekenland > Goedkope vakantie Griekenland

Goedkope vakantie Griekenland
Zomervakantie Regio Noord

Travis header
453,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Corendon

Virginia Studios

23 augustus 2024
8 dagen
Lesbos, Griekenland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Virginia Studios

23 augustus 2024
8 dagen
Lesbos, Griekenland
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Virginia Studios - Lesbos

Virginia Studios Lesbos is een kleinschalig complex vol appartementen. Het complex is gelegen in Anaxos, op het Griekse eiland Lesbos. In 1 van de 18 mooie appartementen kom je geheel tot rust en vanuit je appartement kun je gemakkelijk naar het zwembad of het strand. 

Omliggende dorpjes

Petra is een dorpje dichtbij Anaxos. Dit bergdorpje is net iets drukker dan Anaxos, maar je ziet hier wel de traditionele sfeer terug. Petra wordt in tweeën gedeeld door een 40 meter hoge rots. Wil jij het perfecte uitzicht? Nadat je 115 treden naar boven loopt, vind je het kerkje Panagia Glikofilousa met een geweldig uitzicht. 

Badplaats Anaxos

In Anaxos vind je bovendien veel gezellige winkels, goede restaurants en gezellige barretjes, allemaal op maar 200 meter van het complex. Voor een avondwandeling raden wij de lange boulevard aan, dit is echt een must-do! Anaxos zelf is een wat rustigere badplaats, maar hierdoor niet minder gezellig. Voldoende te zien in de buurt van Virginia Studios om je goed te vermaken tijdens je zonvakantie op Lesbos.

Relevante pagina's voor jou:
Lesbos vakantieGriekenland vakantieZomervakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Virginia Studios is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Griekenland > Goedkope vakantie Griekenland