↩ Bekijk alle zomervakanties (regio noord) naar Cyprus

Excursiereis Cyprus haven

8 dagen naar Excursiereis Cyprus 3* 3-sterren in Cyprus vanaf 435 euro* per persoon.

Regio: Excursiereizen Cyprus
Stad: Excursiereizen Cyprus

Wanneer vertrekken? 9 augustus 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies en ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Excursiereis Cyprus 3*

Ben je altijd al nieuwsgierig naar het magische Cyprus maar heb je geen idee waar je moet beginnen om het eiland te leren kennen? Boek dan een excursiereis waarbij je op plaats van bestemming pas weet waar je blijft slapen. Wat je in ieder geval al wel weet is dat je accommodatie over minstens drie sterren beschikt en dat alle overnachtingen op basis van logies en ontbijt zijn. Durf jij het avontuur aan?

Diverse excursies inbegrepen

Het bijzondere aan deze trip is dat je diverse excursies onderneemt om Cyprus goed te leren kennen binnen acht dagen. Hierbij zit en retourvlucht inbegrepen, alle overnachtingen en transfers. Het excursiepakket kun je er apart bij boeken voor een vriendelijke prijs. Natuurlijk heb je ook de tijd en mogelijkheid om zelf dagen in te delen tijdens deze reis. Binnen acht dagen kom je in ieder geval langs alle hoogtepunten van Cyprus.

Voordelige prijs

Juist omdat je nog niet weet waar je blijft slapen zijn de prijzen van deze trip naar Cyprus zeer laag. Je verblijft sowieso in een accommodatie met minstens drie sterren en het is de ideale manier om goedkoop Cyprus te ontdekken dus waarom zou je het niet proberen? Het eiland is toch te mooi om alleen maar in het hotel te blijven?

Ontdek het bijzondere Cyprus aan de hand van een excursiereis waarbij je pas op plaats van bestemming weet waar je slaapt. Op die manier kun jij heel voordelig op reis!


Excursiereis Cyprus
Cyprus excursiereis
Excursiereis Cyprus kasteel

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.