Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Cyprus - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Cyprus - Regio Noord

Wil jij in de zomer op vakantie naar Cyprus en volop genieten? Dat kunnen wij helemaal begrijpen! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals voor een zomervakantie naar Cypurs jou op een rijtje gezet. In juli en augustus naar het prachtige Cyprus dat willen we allemaal, maar wat heeft dit bijzondere land allemaal te bieden? Met die prachtige helderblauwe zee en een brandend zonnetje ervaar jij 24/7 het ultieme vakantiegevoel. Van super goedkope hotels tot de meest luxe hotels, hoe gek je het ook maar kunt bedenken, hier heb je het allemaal. Woon jij in de regio noord en wil je zo'n geweldige zomervakantie op Cyprus beleven? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Cyprus

19 augustus 2024, 8 dagen


Paphos, Cyprus

20 augustus 2024, 13 dagen


Tochni, Cyprus

19 augustus 2024, 8 dagen


Paphos, Cyprus


Wat te doen op Cyprus?

Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom je eens in je leven op Cyprus moet zijn geweest, maar wij hebben de beste voor je uitgezocht! Wandel door het knusse stadje Larnaca en bezoek zeker de bekende St. Lazarus kerk. Wil je uitgaan tot in de laatste avonduurtjes? Dan ga je naar Ayia Napa, Happy Hours, de leukste schuimfeestjes en ga zo nog maar even door! Buiten zon, zee en strand geniet je hier ook van de groene natuur, het Troodosgebergte biedt prachtige bossen, valleien en adembenemende uitzichten. Het toeristische stadje Limassol is de grootste stad op Cyprus en er is hier van alles te doen. De grootste hotels vind je in Paphos, hier vind je de haven en een mooie baai om te zwemmen genaamd 'Coral Bay'.

De hoofdstad Nicosia

De hoofdstad van Cyprus is Nicosia, het is opgedeeld in twee delen, het Turkse deel en het Griekse deel, net zoals het hele eiland eigenlijk. Op het moment dat je de grens oversteekt krijg je een stempel. In het Turkse gedeelte wordt betaald met de Turkse Lira en in het Griekse gedeelte betaal je gewoon met de euro. In het deel van Turkije ga je naar Büyük Han, dit is de grootste karavanserai van het eiland, ook bezoek je natuurlijk de bazaar Bundabuliya in echte Turkse stijl. Verder bewonder je de archeologische vondsten in het Cyprus Museum. Ook loop je binnen bij de Selimiye moskee – St Sophia Kathedraal, een Rooms-Katholieke kathedraal die veranderd is in een moskee!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Cyprus