↩ Bekijk alle zomervakanties (regio noord) naar Bonaire

Hamlet Oasis Resort bovenaanzicht

6 dagen naar Hamlet Oasis Resort 3-sterren in Bonaire vanaf 823 euro* per persoon.

Regio: Bonaire
Stad: Kralendijk

Wanneer vertrekken? 20 augustus 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Hamlet Oasis - Bonaire

Bij Hamlet Oasis op Bonaire kijk je je ogen uit door het kleurrijke palet waar je in terecht komt. De felgroene tuin is met de gekleurde bloemen een schilderij opzich. Het resort ligt naast het strand waar een azuurblauwe zee je tegenkomt komt. Hier moeten dromen toch wel uitkomen? Hamlet Oasis is een kleinschalig park met 3,5 sterren en ligt vlakbij Kralendijk op Bonaire.

Ontspannen eilandleven

Bij Hamlet Oasis staat rust en ontspanning voorop. Er staat bij aankomst een Nederlandse host voor je klaar die je alles vertelt over het resort. Vanaf dan kan het ontspannen beginnen: je verblijft in één van de vier verschillende soorten appartementen waar je de beschikking hebt over 25m² of 68m² ruimte, een groot bed, een ventilator en een airconditioning, een kitchenette en nog veel meer. Hier geldt: niets moet, alles mag.

Ontdek Bonaire vanaf het resort

Je kunt er ook voor kiezen om het eiland vanaf het resort te ontdekken. Ga bijvoorbeeld mee met de PADI-duikschool op het park of huur een auto en ontdek het eiland helemaal zelf. Je kunt natuurlijk ook heerlijk ontspannen met een boekje bij het zwembad of neem een duik in de nabijgelegen zee.

Ontspanning en rust op Bonaire vind je bij Hamlet Oasis, ultiem genieten!


Hamlet Oasis Resort zwembad
Hamlet Oasis Resort zwemmen
Hamlet Oasis Resort appartement

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.