Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zomervakantie Regio Noord > Bonaire > Goedkope vakantie Bonaire

Goedkope vakantie Bonaire
Zomervakantie Regio Noord

Travis header
979,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Bonaire Fun & Tropicana

17 augustus 2024
8 dagen
Bonaire, Bonaire
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bonaire Fun & Tropicana

17 augustus 2024
8 dagen
Bonaire, Bonaire
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bonaire Fun & Tropicana - Bonaire

In het zonnige Kralendijk ligt het kleinschalige vakantieparadijs Bonaire Fun & Tropicana. Het Nederlandse duo, Gerard en Milena, ontvangen je met warme Bonairiaanse gastvrijheid in hun exotische oase van rust. Met slechts zeven appartementen, wandel je gemakkelijk vanuit je verblijf over de boulevard naar het gezellige centrum van Kralendijk of het nabijgelegen strand. Na een dag vol avonturen keer je terug naar je 'thuis-ver-van-huis' waar gezelligheid en waar voor je geld centraal staan.

Comfort en gemak in een tropische setting

Bonaire Fun & Tropicana biedt vijf verschillende soorten kamers. Hoewel ze eenvoudig zijn ingericht, hebben ze alle benodigdheden zoals gratis wifi, airconditioning, en een keuken met gaskookplaat. Dankzij de stralende zon van Bonaire breng je de meeste tijd buiten door, misschien zelfs op het dakterras voor een adembenemend uitzicht. Voor duikliefhebbers heeft het complex een wasbassin om duikuitrusting af te spoelen, en de duikschool Wannadive is vlakbij, ideaal voor onderwateravonturen.

Culinaire ervaringen en ontmoet locals

Recht tegenover Bonaire Fun & Tropicana ligt het restaurant Dive Hut, perfect voor een dagelijks ontbijt. Maar voor de liefhebbers van de Mexicaanse keuken, is er ook El Bigote, geopend van dinsdag tot zaterdag, waar je kunt genieten van een maaltijd of cocktail. Eens per week organiseert Bonaire Fun een barbecue, een uitstekende gelegenheid om de lokale keuken te proeven en in contact te komen met locals. Met hun insider tips ben je de volgende dag weer helemaal klaar voor een nieuw avontuur.

Relevante pagina's voor jou:
Bonaire vakantieZomervakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Bonaire Fun & Tropicana is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Bonaire > Goedkope vakantie Bonaire