Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Zomervakantie Regio Noord > Bonaire > All-Inclusive Bonaire

All-Inclusive Bonaire
Zomervakantie Regio Noord

Travis header

Helaas, we hebben op dit moment geen aanbieding in de categorie: All-Inclusive Bonaire.

Alle aanbiedingen


Bekijk meer vakanties naar Bonaire >

Van der Valk All Inclusive Plaza Beach Resort

20 juli 2024
8 dagen
Bonaire, Bonaire
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

All-inclusive genieten doe je bij het luxe Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Dit populaire 4-sterrenhotel is het grootste resort van het hele eiland en beschikt over genoeg faciliteiten voor één of meerdere weken relaxen! Ontdek de rustige en exotische omgeving van het hotel door middel van een leuke excursie of gewoon vanuit je luie stoel aan het water. De keuze ligt helemaal bij jou!

Luxe kamers en suites

Bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire kun je kiezen uit verschillende kamers: 3-kamerappartementen, Junior Suite Laguna, Junior Suite Poolside, Grand Suite Laguna en Grand Suite Ocean. Deze suites zijn ruim opgezet (52 tot 59 m²) en beschikken over een prachtig uitzicht over de lagune of de oceaan. Maar in welke kamer je ook verblijf, door heel het resort heb je heel veel fijne plekken om te relaxen. Denk aan de loungestoelen ín en áán het zwembad, het fijne terras en de ligbedden op strand.

All-inclusive

Een verblijf bij dit Van der Valk Resort boek je bij de meeste aanbieders standaard op basis van all-inclusive, wat inhoudt dat je op de plaats van bestemming geen geld meer kwijt hoeft te zijn! Natuurlijk kun je nog wat extra geld spenderen aan de massagesalon, de duikschool, een huurauto en meer, maar dat is geheel aan jou. Bij sommige aanbieders kun je ook een verblijf o.b.v. logies boeken en is all-inclusive optioneel. Een luxe reis naar Bonaire hoeft niet duur te zijn: boek een pakketreis naar het grootste resort van het eiland: Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire!

Relevante pagina's voor jou:
Bonaire vakantieAll-inclusive BonaireZomervakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Van der Valk All Inclusive Plaza Beach Resort is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Bonaire > All-Inclusive Bonaire