Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Bonaire - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Bonaire - Regio Noord

Zie jij jezelf al zitten op één van de ABC-eilanden? Dat kunnen wij ons voorstellen! Dat is ook de reden waarom wij de beste vakantiedeals voor jou op een rijtje hebben gezet! Het prachtige Bonaire is één van de eilanden van de Nederlandse Antillen en is daarom ook bekend bij de Nederlandse toeristen. Wij genieten hier maximaal van het warme weer en de verbijsterende natuur. Bonaire is ook een bekende en populaire vakantiebestemming in de Verenigde Staten. Veel Amerikanen komen hier om te duiken en te snorkelen, een echte ervaring met al die mooie koraalriffen! Valt jouw woonplaats onder regio noord en heb je nu al zin in je onvergetelijke zomervakantie op Bonaire? Bekijk dan snel de zomer regio noord aanbiedingen naar Bonaire op deze pagina!

De laatste aanbiedingen voor Bonaire

23 augustus 2024, 9 dagen


Kralendijk, Bonaire

19 augustus 2024, 13 dagen


Kralendijk, Bonaire

21 augustus 2024, 8 dagen


Kralendijk, Bonaire


Waarom een zomervakantie naar Bonaire?

Bonaire bezoek je niet alleen om het gunstige klimaat en de mooie witte zandstranden... Er zijn ook genoeg andere dingen te doen op dit bijzondere eiland, en dat hebben wij voor jou uitgezocht! Ben jij een natuurliefhebber? Dan zit je op Bonaire goed, hier heb je namelijk Washington Slagbaai Nationaal Park. De hoogste berg, bijzondere zoutmeren en zeker niet te vergeten... Flamingo's! Ben je meer geïnteresseerd in geschiedenis? Bezoek dan de Slavenhuisjes en sta even stil bij het verleden van de slavernij. Snuif cultuur op in de hoofdstad Kralendijk en vergeet zeker niet Klein Bonaire te bezoeken. Ben je gek op strand en helderblauw water? Dan heb je geluk want ook dat vind je allemaal tijdens jouw zomervakantie op Bonaire!

Duiken op Bonaire

Wil je (leren) duiken of snorkelen? Dan is Bonaire daar natuurlijk de beste bestemming voor. Als er een eiland bekend staat om de beste duikgelegenheden dan is het Bonaire wel! Vanaf ieder strand duik je het water in en zwem je al meteen tussen de indrukwekkende koraalriffen. Dit eiland heeft 80 duikplekken en je vindt hier 300 verschillende soorten vissen in de onderwaterwereld. De meest beroemde duikplek is toch wel Hilma Hooker, hier vind je een schip dat in 1984 is laten zinken met 4 ton drugs aan boord. Ben je nog beginnend en wil je leren duiken de zomer? Ga dan naar Klein Bonaire, hier leer je het allemaal!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Bonaire