Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > L’Espérance Hotel Sint Maarten

L’Espérance Hotel Sint Maarten

Sint Maarten - Nederlands St. Maarten - Cay Hill

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben L’Espérance Hotel Sint Maarten gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

L’Espérance Hotel - Sint Maarten

Ben je nieuwsgierig naar Sint Maarten en wil je deze zonnige vakantiebestemming beter leren kennen? Dan is het L’Espérance Hotel perfect voor jou. Dit eenvoudige verblijf beschikt over twee sterren en biedt een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Juist wanneer je er veel op uit gaat tijdens je vakantie is een accommodatie zoals deze ideaal: je betaalt weinig voor een fijn verblijf en hebt zo meer over voor leuke excursies.

Lekker slapen

Het L’Espérance Hotel beschikt over ongeveer 20 appartementen waardoor het complex lekker knus en klein blijft. Ieder appartement beschikt over een keuken met magnetron, een eethoek, broodrooster, koffiefaciliteiten en een balkon of zitje. Je kunt in je appartement gratis gebruik maken van Wif, handig om even een zonnige vakantiefoto met je vrienden delen.

Ontdek Sint Maarten

Het rustig gelegen hotel ligt op drie kilometer afstand van het strand. Huur een auto of neem de pendelbus om lekker aan het strand te kunnen liggen. Bezoek tijdens je vakantie de hoofdstad Philipsburg waar je allerlei oude gebouwen kunt bekijken en heerlijk kunt winkelen. Het is tevens de perfecte plek voor een lekker hapje en een drankje.

Ontdek Sint Maarten vanuit deze eenvoudige doch goedkope accommodatie in het groen: L’Espérance is de ideale plek voor een lekkere zonvakantie.

Home > Hotels en appartementen > L’Espérance Hotel Sint Maarten