Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Mexico > Twee weken of langer naar Mexico

Twee weken of langer naar Mexico

Travis header
1333,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

The Fives Downtown

13 mei 2024
14 dagen
Riviera Maya, Mexico
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

The Fives Downtown

13 mei 2024
14 dagen
Riviera Maya, Mexico
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

The Fives Downtown - Mexico

The Fives Downtown is een bijzonder 5-sterrenhotel waar je komt om volop te genieten. Het hotel heeft een gunstige ligging, midden in het bruisende centrum van Playa del Carmen én vlak bij het strand (op slechts 200 meter afstand). De kamers hebben een strak ontwerp en omringen je met luxe en comfort.

Laat je lekker verwennen

In The Fives Downton verblijf je op basis van logies en ontbijt en je kunt er gebruik maken van het All Senses Hospitality concept: geef je voorkeur door voor wat betreft eten en activiteiten en het hotel regelt alle reserveringen voor je! Zo kun je werkelijk alles lekker over je heen laten komen en hoef jij alleen nog maar te genieten. Je kunt bijvoorbeeld overdag naar het Xcaret Eco Theme Park worden gebracht, daarna culinair genieten in een restaurant en de volgende dag laat je je betoveren door de prachtige witte stranden van Playa del Carmen.

Levendige omgeving

The Fives Downtown is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Neem bijvoorbeeld deel aan de tour Tulum Yalku Plus en geniet van een mix van cultuur en avontuur op de archeologische site van Tulum en aansluitend een rit in een 4x4. Even geen zin om weg te gaan? Neem plaats op een ligbedje bij de geweldige infinity pool op het dakterras van het hotel en geniet daar van de schitterende omgeving en het adembenemend mooie uitzicht!

Relevante pagina's voor jou:
Mexico vakantie

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

The Fives Downtown is te boeken bij:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Mexico > Twee weken of langer naar Mexico