Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sonesta Maho Beach Resort & Spa

Sonesta Maho Beach Resort & Spa

Sint Maarten - Nederlands St. Maarten - Maho Bay

Travis header

Sonesta Maho Beach Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sonesta Maho Beach Resort - Sint Maarten

Een strandvakantie bij Sonesta Maho Beach Resort op Sint Maarten is een Caribische vakantie met een vleugje Nederlands. In dit luxe resort vind je een groot buitenzwembad waar je volop van kunt genieten tijdens je vakantie. Na een verfrissende duik nodigen de comfortabele ligbedden je uit voor wat zon, of je kunt een wandeling maken naar het oogverblindende strand met zijn helderblauwe zee, direct verbonden aan het hotel.

Alles onder één dak

Sonesta Maho Beach Resort wordt ook wel beschreven als een klein dorpje waar je volledig kunt ontspannen. Omdat je hier op basis van all-inclusive verblijft, kun je van alle voordelen genieten. Stel je voor: een cocktail die voor je wordt bereid, verkoeling zoeken onder een regendouche en vervolgens een à-la-cartediner aan zee met een onvergetelijk uitzicht op Maho Bay. Na het diner kun je winkeltjes in het resort bezoeken of misschien een gokje wagen in het casino.

Met het gehele gezin

Het resort is tevens een ideale bestemming voor gezinsvakanties. Kinderen kunnen zich uitleven in het kinderbad met glijbanen. Op het strand vind je een speciale boomhut voor kinderen en het resort biedt een kidsclub vol leuke activiteiten. Wil je juist een romantische vakantie met zijn tweeën? Ook dat kan! Het hotel heeft kamers beschikbaar die zijn afgestemd op het aantal gasten, variërend van kamers met eilandzicht, zwembadzicht óf zeezicht.

Home > Hotels en appartementen > Sonesta Maho Beach Resort & Spa