Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sonesta Maho Beach Resort & Spa

Sonesta Maho Beach Resort & Spa

Sint Maarten - Nederlands St. Maarten - Maho Bay

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Sonesta Maho Beach Resort & Spa gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sonesta Maho Beach Resort - Sint Maarten

Een strandvakantie bij Sonesta Maho Beach Resort op Sint Maarten omschrijf je het best als een Caribische vakantie met een Nederlandse tint. In dit luxe resort vind je een groot buitenzwembad waar je volop van kunt genieten tijdens je vakantie. Na een duik in het buitenbad kun je opdrogen op een ligbed naast het zwembad of loop je zo naar het prachtige strand van Sint Maarten. Deze zit namelijk aan het hotel vast en is niet te missen door de helderblauwe zee. 

Alles onder één dak

Sonesta Maho Beach Resort wordt ook wel beschreven als een klein dorpje waar je tot rust kunt komen tijdens je vakantie. Omdat je hier op basis van all-inclusive verblijft, kun je van alle voordelen genieten. Een cocktail die naar je toe wordt gebracht, genieten onder een van de regendouches en aanschuiven bij het à-la-cartediner. Dit heerlijke diner vindt plaats aan de zee en geeft je een geweldig uitzicht over Maho Bay. Na het diner kun je nog langs een van de winkeltjes op het resort of kies je toch voor een bezoekje aan het bijbehorende casino? 

Met het gehele gezin

Sonesta Maho Beach Resort is ook geschikt voor een gezinsvakantie. Voor de kinderen is er een kinderbad ter beschikking met een aansluitend aquapark. Dat betekent natuurlijk: met zijn allennn van de glijbaan! Op het strand vind je een speciale boomhut voor kinderen en op het resort zelf is er een kidsclub waar je kindje bij veel activiteiten kan aanschuiven en leeftijdsgenoten kan leren kennen. Zin om met zijn tweeën weg te gaan? Het hotel biedt kamers aan op basis van het aantal personen die er verblijft. Zo kun je dus samen genieten op een superior kamer, kamer met eilandzicht of een premier kamer. 

Home > Hotels en appartementen > Sonesta Maho Beach Resort & Spa