Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

La Plantation Sint Maarten

Sint Maarten - Frans St. Maarten - Orient Bay

Travis header

La Plantation - Sint Maarten

Verblijven in luxe op Sint Maarten? Dat kan bij La Plantation, een 4-sterrencomplex bij Orient Bay. Dit hotel is erg bijzonder: je verblijft er namelijk in volledige koloniale stijl! De bungalowkamers en villa’s hebben allen een ander kleurtje, zijn gemaakt van (veel) hout en zijn gebouwd in een grote groene tuin. Lekker wakker worden op je eigen veranda? Dat kan!

Prachtige kamers

De appartementen en bungalows van La Plantation zijn zonder meer prachtig te noemen. Ga voor een standaardkamer of kies voor iets meer luxe en kies een vierkamervilla met zeezicht. Je kunt gebruik maken van je eigen kitchenette met magnetron, diverse slaapkamers, gratis Wifi, een balkon met zitje en nog veel meer.

Ultiem relaxen

Je zult je geen moment vervelen bij La Plantation. Neem een frisse duik in het zwembad, lees een boek uit de huisbieb op een ligbedje in de tuin of wandel richting het strand om op een van de ligbedden te zonnen. Verder kun je bij een van de vijf beachclubs een drankje drinken of neem deel aan een paardrijsessie. In Orient Bay zelf kun je allerlei andere activiteiten boeken zoals parasailing en het huren van een bananenboot.

Sint Maarten ontdekken op een luxe manier? Huur dan een van de kleurrijke appartementen in koloniale stijl van La Plantation.

Home > Hotels en appartementen > La Plantation Sint Maarten