Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Delfins Beach Resort Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Delfins Beach Resort Bonaire

Delfins Beach Resort Bonaire is een fantastisch 4,5-sterrenhotel in de wijk Punt Vierkant op Bonaire. Dit hotel op Bonaire beschikt over het grootste zwembad van Bonaire en ligt direct aan het strand, waar je zo nu en dan een dolfijn voorbij ziet komen! Daarnaast beschikt het over een eigen privéstrand dat vol staat met palmbomen. Dat betekent 24/7 vakantiemodus aan! Of dit hotel duurzaam werkt? Ja, dat kan je wel zeggen! Hier houden ze namelijk rekening met de 3 P's (People, Planet & Profit). Op 4 kilometer afstand ben je bovendien in het centrum van Kralendijk en binnen 15 minuten ben je met een shuttlebus bij de luchthaven.

Het grootste zwembad van Bonaire!

Dit grote luxe resort bestaat uit 6 gebouwen met 96 appartementen en villa's, over keuze gesproken... Je kan kiezen uit een studio, 2-kamerappartement of een 3 kamerappartement. Het resort beschikt over 2 bars waaronder één poolbar, optimaal genieten van je cocktail dus! Er zijn 2 zwembaden, een kinderbad en het hoofdbad, het grootste zwembad op Bonaire, gelegen in de tropische tuin! Wil je echt helemaal nergens aan hoeven denken?! Dan kan je tegen betaling gebruik maken van de boodschappenservice, wasservice of VIP cabana's. Voor de kleintjes is er een kinderzwembad, op aanvraag is er een babybedje en een oppasservice, handig als jij even van een massage wil genieten!

Gastronomisch à-la-carterestaurant

Delfins Beach Resort Bonaire beschikt over één gastronomisch à-la-carterestaurant 'Brass Boer' van Jonnie en Thérese Boer. Je zou ze kunnen kennen van het 3-Michelin-sterren restaurant 'De Librije' in Zwolle. Dat wordt smullen!

Op het privéstrand van Delfins Beach Resort Bonaire worden veel watersportactiviteiten gehouden, er is een duikschool aanwezig, genaamd 'Dive Friends Bonair', waar je zelf kan leren duiken. Of breng een bezoek aan Klein Bonaire, dit is een klein eilandje waar je het best kunt duiken! Ook leuk, een auto huren, heel Bonaire verkennen wanneer jij dat wil!

Home > Hotels en appartementen > Delfins Beach Resort Bonaire