TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Vergelijk de prijzen van TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire en bespaar:

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Was jij al fan van het Chogogo Resort op Curaçao? Dan moet je dit resort op Bonaire ook zien! De eigenaren van het hotel op Curaçao hebben nu ook TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire geïntroduceerd. Dit 4-sterrenresort is super-de-luxe, heeft een toplocatie op het eiland en heeft een te gekke lazy river waarmee je door het hele resort kunt dobberen. En wist je dat Chogogo flamingo betekent in het Papieaments?

Ideale ligging

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire ligt vlak bij de hoofdstad Kralendijk en ligt direct aan het strand. Op het strand plof je neer onder een van de palmbomen en kies je of je een duik neemt in de zee of in het zwembad, dat ook daar gelegen is. Bovendien ligt het hotel tegenover Klein Bonaire, dus als je van plan was een snorkeltripje daarnaartoe te maken, dan zit je hier goed!

Faciliteiten

Verblijf je bij TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire dan heb je keuze om te verblijven in een van de appartementen of in een 4-kamerbungalow tot 6 personen. Het zwembad heeft een prachtige ligging op het strand en verder kun je heerlijk dobberen in de lazy river die door het hele resort kronkelt. De lekkerbekken onder ons kunnen terecht in de twee à-la-carterestaurants en voor hapjes en drankjes is er de strandbar Beach Bar & Grill. Overdag kun je snorkelen in de zee, 's avonds kun je naar het gezellige Kralendijk. En mocht je meer van het eiland willen ontdekken, dan kun je natuurlijk altijd een auto huren voor een aantal dagen.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen